search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:12
MENU CLOSE

Πάτρα: «Ποιος ζήτησε να κρυφτούν μώλωπες από το πρόσωπο ενός εκ των παιδιών», λέει ο Κατερινόπουλος (Video)

10.03.2022 16:05
patra

Εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα, προανήγγειλε ο επίτιμος ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο κ. Κατερινόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τόνισε: «Εδώ δεν δικάζουμε κανέναν, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πως ανθρώπινο χέρι αφαίρεσε τις ζωές των παιδιών».

«Είμαι σίγουρος πως το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής θα έχει σύντομα αποτελέσματα και θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης δράστης ή δράστες για τον θάνατο των μικρών παιδιών», συνέχισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Για πρώτη φορά επίσης αποκάλυψε πως κάποιος πήγε στο γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία ενός εκ των τριών κοριτσιών και ρώτησε αν καλύφθηκαν οι μώλωπες που είχε στο πρόσωπό του. «Δεν πρόκειται για το παιδί που είχε εκδορές», τόνισε.

Διαβάστε επίσης

Αποφεύγει να χαρακτηρίσει «εγκλήματα πολέμου» τους βομβαρδισμούς της Ρωσίας η Καμάλα Χάρις

Ζελένσκι: Πολεμάμε για 15 ημέρες, δεν γίναμε σκλάβοι – Ζούμε τα πιο τρομακτικά δεινά από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο (video)

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας – Τι αναμένεται τις επόμενες ώρες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:12