search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 02:32
MENU CLOSE

Πάτρα: Ανατροπή με τη Μαλένα – «Κατά 99% δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια»

14.03.2022 09:34
crib-mobile-g2c165fb15_1920

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα που πέθαναν σε μόλις τρία χρόνια.

Οι ειδικοί εξετάζουν μεμονωμένα αλλά και σε διασταύρωση με τις αδερφές της μικρής Τζωρτζίνας όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από τις αναλύσεις.

Ήδη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας έχουν προκύψει τα πρώτα ευρήματα, τα οποία προκαλούν προβληματισμό στους επιστήμονες.

Ανατροπή στον θάνατο της Μαλένας;

Η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που ελέγχει τις εκθέσεις των θανάτων της Μαλένας και της Ιριδας με επικεφαλής τον προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκο Καρακούκη, βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης του πορίσματος της και σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» ως προς τη Μαλένα «κατά 99% θ’ απορρίψει ότι η αιτία του θανάτου της ήταν η ηπατική ανεπάρκεια»!

Αναπόφευκτα, συνεπώς και αυτός ο θάνατος αποκτάει «μυστηριώδη» διάσταση και θα πρέπει πλέον ν’ αναμένουμε μια άλλη εξήγηση για τους λόγους που έφυγε το κοριτσάκι από τη ζωή πριν τρία χρόνια.

Μακριά από την λύση του γρίφου

Την ίδια στιγμή αξιόπιστοι ιατροδικαστικοί κύκλοι επιμένουν ότι στους δύο πρώτους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας τα ευρήματα είναι «μη ειδικά» που σημαίνει ότι η μη ύπαρξη ειδικών ευρημάτων δεν παραπέμπει σε εγκλήματα.

«Είμαστε μακριά από τη λύση του γρίφου, εκτός κι αν συμβεί κάποιο συνταρακτικό απρόοπτο» ειπώθηκε χθες στην «Π» από την ίδια ιατροδικαστική πηγή, η οποία ειρήσθω εν παρόδω δεν έκρυψε την ενόχληση της για τις συνεχιζόμενες δημόσιες παρεμβάσεις ιδιωτών ιατροδικαστών: «Δεν έχουν μπει ποτέ σε νεκροτομείο και δεν χρειάζεται να σέβονται, αφού δεν τους αφορά η αλήθεια, αλλά μόνο η προβολή τους»!

Διαβάστε επίσης:

Φθιώτιδα: Τον βρήκαν νεκρό με την καραμπίνα δίπλα του

Καιρός σήμερα: Επιμένουν οι χαμηλές θερμοκρασίες – Πότε έρχεται το νέο κύμα κακοκαιρίας (Videos)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 14 Μαρτίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06