search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:20
MENU CLOSE

MasterChef: Αυτή είναι η αποχώρηση που αλλάζει τα δεδομένα (Video)

15.03.2022 15:59
ms15322_new

To MasterChef συνεχίζεται απόψε με μια αποχώρηση έκπληξη που θα φέρει ανατροπές στον διαγωνισμό…

Ο Βασίλης Μπόλλος ήταν ο νικητής της δοκιμασίας του Mystery Box και μοίρασε στους συμπαίκτες του φρέσκο ή ζαχαρωμένο ανανά αλλά και χρόνο μαγειρικής, ενώ εκείνος διασφάλισε την παραμονή του στον διαγωνισμό επιλέγοντας να μη μαγειρέψει στο Tεστ Δημιουργικότητας. Όπως αποδείχθηκε, οι επιλογές του δυσκόλεψαν αρκετούς συμπαίκτες του, κυρίως μέλη της κόκκινης ομάδας, οδηγώντας τους στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Όπως αποδείχθηκε, οι επιλογές του δυσκόλεψαν αρκετούς συμπαίκτες του, κυρίως μέλη της κόκκινης ομάδας, οδηγώντας τους στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Την κάρτα ασυλίας κέρδισε ο Γιάννος Σδούγκας ενώ έξι παίκτες είναι υποψήφιοι για αποχώρηση: η Καλλιόπη Μπεζαντέ, η Φανή Ζιώγα, ο Μάριος Λιόλιος, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο Δημήτρης Ταϊρίδης και ο Βασίλης Βαλέχας.

Για πρώτη φορά φέτος βρίσκονται τόσοι διαγωνιζόμενοι στη Δοκιμασία Αποχώρησης, ενώ κάποιοι από αυτούς καλούνται να διεκδικήσουν για πρώτη φορά την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Ένα πιάτο αντιγραφής με απαιτητικές τεχνικές, είναι το ζητούμενο της δοκιμασίας για τους υποψήφιους. Η πιστή αντιγραφή και η απόδοση της παραμικρής λεπτομέρειας είναι τα στοιχεία, που αναζητούν οι τρεις chef κριτές, Πάνος ΙωαννίδηςΣωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, στα πιάτα των διαγωνιζομένων.

Η συνταγή είναι οδηγός και η μη τήρηση των βημάτων με συγκέντρωση και προσοχή μπορεί να κοστίσουν την παραμονή στον διαγωνισμό.

Διαβάστε επίσης:

ΑΝΤ1: Δεν «τραβάει» ο Ζελένσκι στην τηλεόραση (Photos)

Τηλεθέαση: «Μάχη» για την «μερίδα του λέοντος»

Open: On air καβγάς ανταποκριτών – Αυγερινός κατά Βαλασόπουλου με σκληρές εκφράσεις (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:18