search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:54
MENU CLOSE

MasterChef: Ο Μπόμπαινας εξόργισε τον Μαμαλάκη: «Καταστροφική τοξικότητα, να τον μαζέψει η παραγωγή»

09.03.2022 14:19
tairidis-mamalakis

Ο Μπόμπαινας και η συμπεριφορά του στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef κατάφερε να εξοργίσει ακόμη και τον πάντα μειλίχιο Ηλία Μαμαλάκη.

Ο γνωστός σεφ, που πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένος ως κριτής στο ριάλιτι μαγειρικής ξέσπασε μέσω facebook κατά του Δημήτρη. Ο Ηλίας Μαμαλάκης έκανε λόγο για «καταστροφική τοξικότητα» του συγκεκριμένου παίκτη και κάλεσε την παραγωγή να τον… μαζέψει.

Τέλος απευθυνόμενος στον ίδιο τον παίκτη έγραψε: «Κύριε Δημήτρη συμμετέχετε σ’ έναν διαγωνισμό μαγειρικής, όχι στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας».

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη

«Παρακολούθησα σχολαστικά το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Είδα μια τρομακτική τοξικότητα εκ μέρους του διαγωνιζόμενου Δημήτρη ή Μπόμπαινα όπως αυτοαποκαλείται εκμεταλλευόμενος την φήμη της ταβέρνας της μητέρας του. Μια τοξικότητα καταστροφική.

Εμπαίζει τους νεαρούς άπειρους παίκτες που, μεταξύ μας, στερούνται εμπειριών. Και δημιουργεί ένα κλίμα χυδαίας αντιπαλότητας, κάνοντας στρατηγικές ανύπαρκτες και χαλώντας την θετική ενέργεια του συνόλου.

Ακόμα και οι κριτές αρνούνται να τον ακούσουν και να εμπλακούν στο αρνητικό κλίμα. Γιατί όμως έτσι; Δείχνει να είναι ένας καλός μάγειρας που υπερέχει μαγειρικά από πολλούς άλλους παίκτες.

Μπορεί να μαγειρέψει και είναι ένας υποψήφιος νικητής. Τι χρειάζονται όλα αυτά;

Προτείνω στην παραγωγή να τον μαζέψει και κυρίως να σταματήσει τα τοξικά βίντεο με την γνώμη του και την ολοφάνερη εχθρότητα προς τα πάντα. Αν μπορούσε θα καθαιρούσε τους κριτές να γίνει αυτός κριτής στην θέση τους. Αλίμονο σ’ όσους βρεθούν μαζί του στην ίδια κουζίνα.

Κύριε Δημήτρη συμμετέχετε σ έναν διαγωνισμό μαγειρικής, όχι στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας».

Διαβάστε επίσης:

Στο δελτίο του Star φαντάζονται ότι οι Ουκρανοί τρώνε… ινδικά χοιρίδια! (video)

Χριστίνα Σούζη για το σκηνικό στον αέρα του ΣΚΑΪ – «Θύμωσα, δεν θέλω να το θυμάμαι» (Video)

MasterChef: «Πόλεμο θέλατε; Πόλεμο θα έχετε» – Σόου και απειλές από τον Μπόμπαινα – Γλέντι στο twitter (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:54