search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:31
MENU CLOSE

Ουκρανία: Νεοναζί του Αζόφ προς μισθοφόρους Τσετσένους: «Θα σας έχουμε αξέχαστη υποδοχή» (Video)

15.03.2022 17:05
azov_new

«Θερμή» υποδοχή ετοιμάζουν στους Τσετσένους μισθοφόρους οι νεοναζί του Αζόφ, σύμφωνα με τον ηγέτη τους Αντρέι Μπιλιέτσκι.

Στο Κίεβο είναι προ των πυλών να διεξαχθεί μία μάχη μεταξύ δύο «σκληροπυρηνικών» ομάδων, καθώς από τη μία μιλάμε για τους Καντιρόβτσι από την Τσετσενία και από την άλλη για τους νεοναζί Ουκρανούς του Τάγματος Αζόφ.

Τη Δευτέρα (14/3) κυκλοφόρησε ένα μήνυμα του Ραμζάν Καντίροφ, ο οποίος προανήγγειλε την άφιξή του στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Τις προάλλες ήμασταν περίπου 20 χιλιόμετρα από εσάς, ναζί του Κιέβου, και τώρα είμαστε ακόμη πιο κοντά. Θα σας δείξουμε (…) ότι η ρωσική πρακτική σε μαθαίνει τον πόλεμο καλύτερα από την ξένη θεωρία και τις προτροπές των στρατιωτικών συμβούλων», πρόσθεσε. Μπορείτε να χαλαρώσετε (…). Δεν χρειάζεται να μας ψάχνετε, θα σας βρούμε εμείς».

Η απάντηση από την άλλη πλευρά δεν άργησε να έρθει δια στόματος του αρχηγού του νεοναζί τάγματος, Αντρέι Μπιλιέτσκι: «Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Καντίροφ έφτασε στην περιοχή του Κιέβου και κρύβεται από τις ειδικές δυνάμεις μας. Αν είναι αλήθεια, τότε είναι πολύ πιθανό να τον πυροβολήσουν. Θα έχουμε αξέχαστη υποδοχή».

Διαβάστε επίσης

Βρετανία: Σκληρές κυρώσεις σε Μεντβέντεφ, Πεσκόφ, Σοϊγκού και Ζαχάροβα μαζί με άλλους Ρώσους ολιγάρχες

Ζελένσκι: Πρέπει να συμβιβαστούμε με το γεγονός ότι δεν θα μπούμε στο ΝΑΤΟ (Video)

Καύσιμα: «Ο κόσμος θα πληρώνει φθηνότερα από την τιμή που αναγράφεται στην αντλία» – Το σχέδιο της κυβέρνησης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:29