search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 04:44
MENU CLOSE

Ρένος Χαραλαμπίδης: Για τα «Φτηνά Τσιγάρα» ήρθε το πλήρωμα του χρόνου (Video)

16.03.2022 19:35
renosxaralampidis16322_new

Καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, βρέθηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης, και αποκάλυψε άγνωστες, έως τώρα, πληροφορίες σχετικά με την τηλεοπτική του διαδρομή.

Με αφορμή, λοιπόν, την θεατρική μεταφορά της κινηματογραφικής του επιτυχίας, «Φτηνά τσιγάρα», ανέφερε:

«Ας μην βλέπουμε τις τεράστιες επιτυχίες αλλά τις διαχρονικές επιτυχίες! Ας πούμε έκανα το σίριαλ ” Με τα παντελόνια κάτω ” το 2013, είχε αδιανόητη τηλεθέαση και ξεχάστηκε. Είχε 70% τηλεθέαση. Η μεγαλύτερη δηλαδή τηλεοπτική μου επιτυχία είναι μια επιτυχία που όλοι ξεχάσαμε. Το γιατί μένει κάτι διαχρονικό αποτελεί αίνιγμα».

«Είχα πάρα πολύ μεγάλη ενοχή με τη συμμετοχή στο ” Κάτι τρέχει με τους δίπλα ” την οποία μου την έβγαλε ο δημιουργός του σίριαλ, Βασίλης Νεμέας που ήταν σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Αυτός με ξεμπλόκαρε» συμπλήρωσε ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Εκείνη την εποχή γυρίζονταν τρομερές ποιοτικές παραγωγές, οι οποίες ξεχάστηκαν. Πανάκριβα σίριαλ εποχής με ηθοποιούς καταξιωμένους και με σοβαρά προφίλ που έκαναν τηλεθέαση και χάθηκαν στο ποτάμι της λήθης. Σειρές όμως σαν τη δικιά μας, που ήταν χαμηλού προϋπολογισμού, έμειναν» είπε.

«Το ” Κάτι τρέχει με τους δίπλα ” επαναλήφθηκε πέρσι στην καραντίνα μεσημέρι και έκανε αδιανόητη τηλεθέαση 20 χρόνια μετά. Έχω παίξει και σε δουλειές που δεν ήταν καλές, αλλά εγώ ήμουν καλός και έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω» συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Μπιμπίλας για την φωτογράφιση Καναράκη: «Έχουμε ήδη μπει σε περίοδο εκφασισμού της κοινωνίας»

Ρούλα Ρέβη: Έχω δεχθεί λεκτική επίθεση όταν ζήτησα τα χρήματά μου από σύζυγο διάσημης κυρίας

Χάρης Βαρθακούρης: «Η Αντελίνα έγινε μελαχρινή και είδα ξανά τη γυναίκα που ερωτεύτηκα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58