search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 10:39
MENU CLOSE

«300…και δυο»: Νέα σουρεάλ κωμωδία από τη Δευτέρα στο ΕΡΤflix (Photos)

18.03.2022 09:23
marabegias new

Ο τίτλος ίσως και να γεννά υποψίες. Λογικό. ΕΡΤ είναι αυτή. Όμως μην πάει ο νους στο πονηρό (ή το κακό). Απλώς 300 και δύο τύποι «εισβάλλουν» στην ΕΡΤ μέσω ΕΡΤflix, σεναριακά όμως.

«300… και δυο» είναι ο τίτλος της νέας κωμικής σειράς ιστορικής-επιστημονικής φαντασίας για την δωρεάν υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ, η οποία υπόσχεται γέλιο από τη Σπάρτη ίσαμε το διάστημα.

Πρόκειται για μια παραγωγή (κατ’αρχήν) 12 επεισοδίων μικρής φόρμας- δηλαδή διάρκειας 15 λεπτών το καθένα- με τον Λευτέρη Ελευθερίου και τον Αντώνη Κρόμπα.  Μάλιστα τα πρώτα έξι επεισόδια θα «ανέβουν»… με τη μία  και θα είναι διαθέσιμα τη Δευτέρα.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν ετοιμάσει (σε σενάριο Κρόμπα) σουρεαλιστικές καταστάσεις μέσα από τις οποίες «γεφυρώνουν» την αρχαία Σπάρτη με το σημερινό Γαλάτσι και το διάστημα στο οποίο είναι ξεχασμένη μια ελληνική διαστημική αποστολή που εκτοξεύθηκε στο διάστημα το «υπέροχο» 2004.

Τα επεισόδια (τη σκηνοθεσία τους υπογράφει η Joykon pictures) είναι αρθρωτά, σε τρία διαφορετικά- προφανώς- σκηνικά και εμπνευσμένα από τα σημεία δράσης. Πώς περνούν τον χρόνο τους στην Αρχαία Σπάρτη δύο στρατιώτες που φυλάνε σκοπιά στη μέση του πουθενά; Τι συζητάνε καθημερινά δύο φίλες σ’ ένα διαμέρισμα στο Γαλάτσι σήμερα; Πώς επιβιώνουν τα μέλη της ελληνικής διαστημικής αποστολής που ξεχάστηκε σε άλλους γαλαξίες;

Κάθε επεισόδιο δεν θα είναι υπόθεση για δύο μόνον. Οι δυο κεντρικοί χαρακτήρες θα πλαισιώνονται και από άλλες «περιπτώσεις» για τις οποίες προβλέπονται καλεσμένοι- έκπληξη. Ανάμεσα τους οι Θοδωρής Αθερίδης, Δήμητρα Ματσούκα, Χρήστος Φερεντίνος, Κωστής Μαραβέγιας οι οποίοι μεταμφιέζεται και εισέρχονται στο σύμπαν των «300… και δύο».

Διαβάστε επίσης

Ετοιμάζεται κυριακάτικη εφημερίδα

Στην ΕΡΤ το μυθιστόρημα «Μια νύχτα του Αυγούστου» της Βικτώριας Χίσλοπ- Στη νέα σεζόν το σίκουελ της σειράς «Το νησί»

Αποχώρησε από το Open με τα χρώματα της σημαίας της Ουκρανίας (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 10:38