search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 06:16
MENU CLOSE

Ντόλι Πάρτον: Αποσύρεται από τη λίστα υποψηφίων για το «Rock and Roll Hall of Fame» (Photo)

18.03.2022 11:16
dollyparton
Twitter: @DollyParton

Η απόφαση της Ντόλι Πάρτον να αποσυρθεί από την υποψηφιότητα για ένταξη στο Rock & Roll Hall of Fame έγινε δεκτή με επαίνους από καλλιτέχνες της rock και metal σκηνή.

Η θρυλική τραγουδίστρια Ντόλι Πάρτον  δήλωσε είπε ότι δεν αισθάνεται ότι «έχει κερδίσει το δικαίωμα» της υποψηφιότητας  για το Rock & Roll Hall of Fame και ότι θα ήθελε κυκλοφορήσει ένα υπέροχο rock ‘n’ roll άλμπουμ κάποια στιγμή στο μέλλον.

«Νομίζω ότι ήταν μια εκλεπτυσμένη κίνηση, πραγματικά» είπε ο  κιθαρίστας των Judas Priest,  Ρίτσι Φόλκνερ στο podcast Rock of Nations. «Νομίζω ότι αναγνωρίζει το είδος της και ότι δεν ταιριάζει απαραίτητα στο Rock & Roll Hall of Fame. Και νομίζω ότι εγείρει ερωτήματα για το ποιο είναι το είδος του Rock & Roll Hall of Fame», σχολίασε.

Οι Judas Priest είναι υποψήφιοι φέτος για το Rock & Roll Hall of Fame , οπότε ο Φόλκνερ έχει προσωπικό όφελος από την κατάσταση. Μετά την αποχώρηση της Ντόλι Πάρτον από τη λίστα των υποψηφίων, οι Judas Priest έχουν περάσει στην πέμπτη θέση στη δημοσκόπηση των θαυμαστών, αν και η ψήφος των θαυμαστών έχει πολύ μικρό βάρος στη διαδικασία. «Το να το αποκαλούμε Rock & Roll Hall of Fame και να μην έχουν ενταχθεί μπάντες όπως οι Judas Priest από την πρώτη μέρα, νομίζω ότι είναι περίεργο πράγμα» πρόσθεσε ο Φόλκνερ.

Ο αρχηγός των Twisted Sister, Ντι Σνάιντερ σχολίασε την απόφαση της Ντόλι Πάρτον γράφοντας στο twitter:  «Λοιπόν, η @DollyParton με εξέπληξε.  Αναγνωρίζοντας ότι είναι (υπέροχη αλλά) όχι rock ‘n’ roll, απέρριψε την υποψηφιότητά της για το  @rockhall! Δεν θέλει να στερήσει την αναγνώριση από έναν ροκ καλλιτέχνη».

Διαβάστε επίσης:

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Αμακιγιάριστη και αγέραστη στα 52 της σε selfie με τον Μάικλ Ντάγκλας (Photo)

Πώς έγινε υπάλληλος της Amazon ο Τζέιμς Μποντ! (Photos/Video)

Την επιστροφή των «Antique» ανακοίνωσε η Έλενα Παπαρίζου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:36