search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:36
MENU CLOSE

Ρότζερ Φέντερερ: Δωρίζει 500.000 δολάρια για τα παιδιά της Ουκρανίας

18.03.2022 18:54
federer_new

Σε μία κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προχώρησε ο γνωστός τενίστας Ρότζερ Φέντερερ, καθώς θα δωρίσει 500.000 δολάρια για τα παιδιά της Ουκρανίας.

«Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε τρομοκρατημένοι βλέποντας φωτογραφίες από την Ουκρανία και λυπόμαστε για τους αθώους ανθρώπους που έχουν πληγεί τόσο τρομερά. Υποστηρίζουμε την ειρήνη», έγραψε ο Φέντερερ στο Twitter.

«Θα παρέχουμε βοήθεια σε παιδιά από την Ουκρανία που χρειάζονται φροντίδα, περίπου 6 εκατομμύρια παιδιά από την Ουκρανία δεν πηγαίνουν σχολείο και γνωρίζουμε ότι είναι μια πολύ κρίσιμη στιγμή για να παρέχουμε πρόσβαση στην εκπαίδευση και θα θέλαμε να τα υποστηρίξουμε να αντιμετωπίσουν αυτήν την εξαιρετικά τραυματική εμπειρία. Μέσω του Ιδρύματος Ρότζερ Φέντερερ θα υποστηρίξουμε την War Child Holland με δωρεά 500.000 δολαρίων για να αποκτήσουν πρόσβαση στη συνεχή εκπαίδευση για τα παιδιά της Ουκρανίας», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

«Εκατοντάδες άνθρωποι είναι ακόμα κάτω από τα συντρίμμια» του θεάτρου της Μαριούπολης, λέει ο Ζελένσκι

Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Ισχυρή σύσταση για μάσκες – Τα μέτρα για τον κορωνοϊό

Δίκη Φιλιππίδη: Ένταση την πρώτη ημέρα – Διακόπηκε για τις 28 Μαρτίου λόγω «προβλημάτων υγείας» του κατηγορουμένου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31