search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:31
MENU CLOSE

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η ανάρτηση της θείας, έναν χρόνο μετά από τον θάνατο της Ίριδας (Video)

21.03.2022 19:20
baby21322_new

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο της 6 μηνών Ίριδας, με τη θεία της να πραγματοποιεί μια σχετική ανάρτηση τον λογαριασμό της στο Facebook, αφήνοντας αιχμές για τα όσα αναφέρονται το τελευταίο διάστημα σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Η Μαλένα, η Ίριδα και η Τζωρζίνα έχασαν τη ζωή τους σε διάστημα μικρότερο από τρία χρόνια, με τους γονείς και τους γιατρούς να αναρωτιούνται το τι πραγματικά έχει συμβεί με αυτήν την υπόθεση.

«Ένας χρόνος κοπέλα μου όμορφη που μας άφησες κι εσύ… Τον τελευταίο καιρό ακούμε ότι σε σκοτώσαμε, ότι δεν σε αγαπούσαμε, ότι… ότι… ότι… Τουλάχιστον εσύ καρδιά μου μίλα από εκεί που είσαι και πες ποιοι ήταν αυτοί που σε φρόντιζαν και σε λάτρευαν στο σύντομο ταξίδι της ζωής σου. Η νονόκα ξέρει ότι και εσύ και οι άλλες δύο μεγάλες μου αγάπες θα δείξετε τι σας πήρε άδικα από κοντά μας… Κοριτσάρες μου μιλήστε. Εσείς ξέρετε! Και ξέρω ότι μας αγαπάτε και μας προστατεύετε από εκεί ψηλά», έγραψε η θεία της μικρής Ίριδας.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Τοπαλούδη: «Tη βασάνισαν και την πέταξαν ζωντανή στη θάλασσα» κατέθεσε ο ιατροδικαστής

Γιώργος Τράγκας: Τι γράφει η διαθήκη του – Τα σπίτια και η περιουσία που αφήνει στη σύζυγό του, τα παιδιά του και την οικιακή βοηθό (Video)

Επίθεση χάκερ στα ΕΛΤΑ: Τι αλλάζει με την καταβολή συντάξεων – Οι υπηρεσίες που δεν λειτουργούν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:25