search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:05
MENU CLOSE

Βασίλης Δημάκης: Συνελήφθη στον Πειραιά

23.03.2022 14:54
dimakisv193_new

Συνελήφθη λίγο πριν τις 15.00 στον Πειραιά ο 43χρονος Βασίλης Δημάκης, ο οποίος είχε παραβιάσει τους όρους της προσωρινής εκπαιδευτικής άδειας.

Σήμερα και μετά την απόδρασή του, ο Βασίλης Δημάκης, με μια μακροσκελή επιστολή εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στο να πράξει «το χειρότερο όλων», όπως αναφέρει.

Ο Βασίλης Δημάκης αφήνει σαφείς αιχμές για την τωρινή διοίκηση του Κορυδαλλού, σημειώνει ότι κινδύνευε η ζωή του μέσα στο κατάστημα κράτησης και απαντά σε όσους σχολίασαν αρνητικά την απόφασή του να σπάσει το βραχιολάκι.

«Πρώτα από όλα θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Όποιος θεωρεί ότι η παραβίαση των όρων έγινε για να ξεκλέψω κάποιες ώρες, μέρες, μήνες, ίσως και χρόνια ελευθερίας, καλό είναι να σταματήσει να διαβάζει αμέσως τούτες τις αράδες και να ασχοληθεί με κάτι άλλο πιο σημαντικό για αυτόν», έγραφε μεταξύ άλλων στην επιστολή.

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Ομολόγησε ότι βίασε την ανάπηρη κόρη του – Τον κατήγγειλε στην αστυνομία ο γιος του

Φρίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια: Θύμα βιασμού 18χρονη που πήγε να δουλέψει ως babysitter

Κορωνοϊός – Πλεύρης: Από τις 15 Απριλίου σε αναστολή το πρόστιμο για τους ανεμβολίαστους άνω των 60

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:05