search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 22:02
MENU CLOSE

Ρόδος: Ομολόγησε ότι βίασε την ανάπηρη κόρη του – Τον κατήγγειλε στην αστυνομία ο γιος του

23.03.2022 13:51
viasmos_new

Συγκλονίζουν τα όσα καταγράφονται στην υπόθεση βιασμού 49χρονης με  νοητική υστέρηση από τον 73χρονο πατέρα της στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατικής της Ρόδου», ο πατέρας κλήθηκε σήμερα σε ανωμοτί κατάθεση ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και σύμφωνα με τις πληροφορίες ομολόγησε την σεξουαλική συνεύρεση με την κόρη του. Φέρεται δε να είπε χαρακτηριστικά «δεν ξέρω τι έγινε, μπήκε ο διάβολος μέσα μου».

Όπως απεκάλυψε η «δημοκρατική», την 28η Φεβρουαρίου 2022 ο αδελφός της 49χρονης γυναίκας  κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου πως την 26η Φεβρουαρίου 2022 ένας εργάτης, είδε την αδελφή του, με την οποία είναι σύνοικοι και πάσχει από βαριά νοητική υστέρηση, να συνευρίσκεται ερωτικά με έναν ηλικιωμένο άνδρα, που προηγουμένως του είχε συστηθεί σαν πατέρας της.

Ο αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ανέφερε πως την 26η Φεβρουαρίου 2022 το πρωί ανέβηκε σε ένα φορτηγό και είδε στην διπλανή μονοκατοικία και συγκεκριμένα στο ημιυπόγειο αυτής, από την ανοικτή εξώπορτα, έναν ηλικιωμένο άνδρα να έχει κατεβασμένο το παντελόνι και το εσώρουχό του και να είναι επάνω από μια κοπέλα που ήταν γυμνή σε καναπέ.

Όταν ο άνδρας κοίταξε προς τα έξω ανέβασε, όπως είπε, το παντελόνι του και έδιωξε την κοπέλα σε άλλο δωμάτιο και έκλεισε την πόρτα. Ο ηλικιωμένος βγήκε από το σπίτι 20 λεπτά μετά και τότε ο μάρτυρας αναγνώρισε ότι επρόκειτο για τον 73χρονο πατέρα της.

Σε αναγνώρισή του προέβη ενώπιον των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου o αδελφός της μάλιστα o οποίος και κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου τον πατέρα του. Τη φροντίδα της είχε αναλάβει αρχικώς η μητέρα τους που απεβίωσε το έτος 2009, και στη συνέχεια ο αδερφός της, ενώ οι γονείς του έχουν χωρίσει από το έτος 1982 και στην πορεία ο πατέρας του έχει ξαναπαντρευτεί.

Η 49χρονη γυναίκα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εξεταζόμενη επιβεβαίωσε τον βιασμό από τον πατέρα της λέγοντας μάλιστα ότι θέλει να καταδικαστεί σε ισόβια.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Στα «λευκά» όλο το Οροπέδιο Λασιθίου – Πρωτοφανείς για την εποχή χιονοπτώσεις (Photos)

Πατούλης σε Σβέρκο: Μάτωσα για να κάνω το διδακτορικό – Είσαι άσχετος με την Αριστεία γιατί είσαι ΣΥΡΙΖΑ! (video)

Κορωνοϊός – Γκάγκα: Καταργείται το πρόστιμο στους ανεμβολίαστους άνω των 60 (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 21:56