search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 16:07
MENU CLOSE

«Rolling Stone»: Παλμογράφος των Όσκαρ και με το βλέμμα στραμμένο στην Ουκρανία

24.03.2022 08:06
rolling_stone_new

Μια ανάσα πριν τα Όσκαρ, το τεύχος του «Rolling Stone Greece» αποτελεί έναν έγχαρτο παλμογράφο για την περίφημη τελετή απονομής των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών.

Που σημαίνει ότι στις σελίδες του τεύχους που θα κυκλοφορήσει με την Σαββατιάτικη «ΕφΣυν» υπάρχει ειδικό θέμα παρουσίασης των πιο περίβλεπτων κατηγοριών με προβλέψεις για τα φαβορί, τις πιθανές ανατροπές και –όπως πάντα– με εκείνους που αδικήθηκαν από την Ακαδημία.

Επίσης ο Κόλιν Φαρέλ παραχώρησε συνέντευξη αποκλειστικά για το περιοδικό, στην δημοσιογράφο Πόλυ Λυκούργου (η οποία επιμελήθηκε και το ειδικό Οσκαρικό θέμα με τα προγνωστικά) και μιλά για την συμμετοχή του στην συγκινητική νέα ταινία του Αμερικανοασιάτη Κογκονάντα και το τι σημαίνει να είσαι ηθοποιός.

Στις κινηματογραφικές αναφορές αλλά με προφανές μουσικό πρόσημο, εντάσσεται και η συνέντευξη- ποταμός που συνοδεύεται από  εντυπωσιακή φωτογράφιση της πολυπράγμονος Τζένιφερ Λόπεζ που μιλάει για τα πάντα: τα παιδικά της χρόνια στο Μπρονξ, τον πρώτο της έρωτα και όλους τους άλλους που ακολούθησαν και απασχόλησαν τα ΜΜΕ ανά τον κόσμο, και κυρίως το πως όσα κι αν έχει κατορθώσει ως μουσικός, ηθοποιός, παραγωγός, επιχειρηματίας, κάποιοι επιμένουν να μην αναγνωρίζουν κανένα επίτευγμα της.

Με εξομολογητικό ύφος στην συνέντευξη τους οι Placebo, Μπράιαν Μόλκο και  Στέφαν Όλσνταλ– και  σε αντιδιαστολή με την Τζέι Λο- ένιωσαν πως η παγκόσμια επιτυχία, η αναγνώριση και οι αδιάκοπες, εξαντλητικές περιοδείες παραλίγο να σβήσουν την δημιουργική τους φλόγα. Α, και λένε ότι χάρη στον περιορισμό εξαιτίας της πανδημίας «κλείστηκαν»  στο στούντιο και έβγαλαν το νέο δίσκο τους που αξίζει, λένε οι γνώστες.

Στις σελίδες του «Rolling Stone» κυκλοφορούν οι Tindersticks, ο Στιούαρτ Στέιπλς– παρότι είναι στο Παρίσι- Μπλέιν Ρέινινγκερ (πρώην Tuxedomoon).

Το με πάντα τεντωμένες τις ευαίσθητες κεραίες του περιοδικό κάνει το δικό του σχόλιο για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία καθώς η ιστορία επαναλαμβάνεται και η ανθρωπότητα φαίνεται να επιλέγει να ξεχνάει τα δεινά του πολέμου.

Η συντακτική ομάδα του εντύπου επέλεξε και υπενθυμίζει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά αντιπολεμικά τραγούδια.

Στο τεύχος αυτό το top 5 αγαπημένων τους δίσκους μοιράζονται οι Still Corners, εν όψει και της συναυλίας τους στις 2 Απριλίου στο Gagarin.

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία: Ο Ντμίτρι Μουράτοφ βγάζει στο σφυρί το Νόμπελ Ειρήνης για τους Ουκρανούς πρόσφυγες

Ενημερωτικός ο Easy Fm

Οι ΗΠΑ έπαθαν Eurovision

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 16:05