search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:24
MENU CLOSE

Ρυθμιστικές Αρχές των golden boys και των μπόνους

28.03.2022 07:33
rae_new

Δαιδαλώδεις, γραφειοκρατικές, αργές στην διαδικασία και εν τέλει ανεπαρκείς αποδεικνύονται οι περισσότερες από τις Ανεξάρτητες Αρχές.

Αυτό διαπιστώνεται σε μια σειρά από τομείς ελέγχου, είτε αυτό αφορά τις κατασκευές, είτε αφορά στην ενέργεια είτε αφορά τον χώρο των ΜΜΕ.

Λόγω επικαιρότητας η εικόνα αυτή παρουσιάστηκε στην Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, η οποία αδυνατεί να βάλει μια τάξη σε αυτό το τοπίο, τώρα μάλιστα που η κρίση έχει πιάσει ταβάνι.

Δεν έχει ελέγξει τις εταιρείες διανομής ηλεκτρικού ρεύματος, δεν έχει ελέγξει τα «ψιλά» γράμματα των συμβολαίων που υποχρεώνουν τους καταναλωτές σε πράγματα που δεν γνωρίζουν.

Βέβαια, εκεί που δεν ολιγωρούν, είναι στους μισθούς και στα μπόνους, τόσο για τους επικεφαλης, στους διευθυντές αλλά και στις διάφορες επιτροπές. 

Μέλλον άδηλον.

Διαβάστε επίσης:

Ο πόλεμος των χάκερ, τα λύτρα και τα εκατομμύρια

Η αλήθεια για τους Έλληνες «ολιγάρχες»

Έτοιμο το πακέτο με τον νέο εκλογικό νόμο – Ζήσε Μάη μου…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:15