search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:31
MENU CLOSE

Νίκος Ανδρουλάκης: Ανακοίνωσε κάλπες για το όνομα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στις 8 Μαΐου

01.04.2022 21:46
androulakis-235-new

Οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα αποφασίσουν ποιο θα είναι το όνομα το οποίο θα κατέβει το κόμμα στις προσεχείς εθνικές εκλογές ανακοίνωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

Ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στην Πάτρα ανακοίνωσ το απόγευμα της Παρασκευής ότι «το όνομα της παράταξης που θα κατέβουμε στις βουλευτικές εκλογές θα το υπογράψουν με την ψήφο τους τα χιλιάδες μέλη μας που θα συμμετέχουν στην διαδικασία της 8ης Μαίου». Θα είναι -πρόσθεσε αυτοί που θα σφραγίσουν για άλλη μια φορά τη νέα περίοδο μετά τον Δεκέμβρη. 

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι η απόφασή του αυτή για το κομματικό δημοψήφισμα είναι μια δέσμευσή του από τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές. Πρόσθεσε δε ότι για όλες τις μεγάλες αποφάσεις θα προηγούνται αντίστοιχες διαδικασίες με το στήσιμο κάλπης και το κάλεσμα συμμετοχής προς τα μέλη. 

Υπενθυμίζεται ότι στις 8 Μαΐου θα εκλεγούν δημοτικές και νομαρχιακές οργανώσεις και την ίδια ημέρα και οι σύνεδροι. Εκεί πιθανότατα θα στηθούν και οι κάλπες. Όπως έγραφε το “Π” στο φύλλο της Πέμπτης συνεργάτες του Ανδρουλάκη τονίζουν πως σε αυτή τη φάση το κόμμα δεν έχει έναν πλήρη κομματικό και παραταξιακό ιστό στην κοινωνία. «Το κόμμα δεν είναι έτοιμο οργανωτικά να δώσει τη μάχη των βουλευτικών εκλογών» λένε στις μεταξύ τους συζητήσεις. Πλέον και το όνομα θα ξεκαθαριστεί. Όσον αφορά το συνέδριο, αυτό θα γίνει 20-22 Μαΐου με την εκλογή του γραμματέα και της Κεντρικής Επιτροπής. 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, επισκέφτηκε το πρωί το εμπορικό κέντρο της Πάτρας. Συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες με έμφαση στο θέμα της ακρίβειας, επαναλαμβάνοντας την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων για τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας. Συγκεκριμένα, ο κ. Ανδρουλάκης επέμεινε στην πρόταση του για επιβολή πλαφόν στη ρήτρα αναπροσαρμογής και στην τιμή του τιμολογίου καθώς και φορολόγηση των υπερκερδών των μεγάλων εταιριών. Σχετικά με την συζήτηση περί μετεκλογικών συνεργασιών, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται ισχυρή προοδευτική πολιτική. 

«Και ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης είναι δυο Πρωθυπουργοί που απέτυχαν παταγωδώς και δεν πρόκειται η Δημοκρατική Παράταξη σε αυτό το νέο της ξεκίνημα, το ισχυρό νέο της ξεκίνημα, να δώσει σωσίβιο ούτε στον έναν ούτε στον άλλον. Εμείς θέλουμε ισχυρή εντολή, ώστε να έχουμε τη δύναμη να επιβάλουμε τις ιδέες και το πολιτικό πρόγραμμα της σοσιαλδημοκρατίας για μια άλλη σελίδα για τον ελληνικό λαό» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Βαλυράκη: Ερώτηση στη Βουλή από Παπανδρέου και Κεγκέρογλου – Καταγγέλλουν επιχείρηση συγκάλυψης

Τσίπρας: Άμεση μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και στα προϊόντα μαζικής κατανάλωσης

Δυσοίωνος Μητσοτάκης με Σακελλαροπούλου: «Θα πρέπει να προσαρμοστούμε για μία περίοδο παρατεταμένης αβεβαιότητας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:31