search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:33
MENU CLOSE

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Σταγόνα στον ωκεανό η σύλληψη της Ρούλας», λέει ο Κατερινόπουλος

02.04.2022 19:02
dkastiria_patra34

Με μια νέα του ανάρτηση στο twitter, o Θανάσης Κατερινόπουλος τονίζει πως η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι σταγόνα στον ωκεανό όσον αφορά την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Ουσιαστικά, ο Κατερινόπουλος υπονοεί πως η υπόθεση έχει ακόμα βάθος. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «εκτιμώ ότι η σύλληψη της Ρ. θα αποδειχθεί σταγόνα στον Ωκεανό. Κοντός ψαλμός Αλληλούια».

«Κατά τα λεγόμενα της κυρίας Πισπιρίγκου, ο Μάνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει οικονομικά. Όσο υπήρχαν παιδιά βεβαίως και όφειλε να συνεισφέρει οικονομικά. Τώρα έχει κάποια υποχρέωση να βρει δουλειά για να βοηθήσει τη Ρούλα; Αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες από τη Δευτέρα και μετά», συμπλήρωσε ο κ. Κατερινόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Φιλιππίδη: «Παίρνει φαρμακευτική αγωγή, έχει προβλήματα υγείας», λέει η συνήγορος υπεράσπισης (Video)

Ηλιόπουλος: «Η κυβέρνηση στηρίζει την αισχροκέρδεια και φτωχοποιεί την κοινωνία – Εδώ και τώρα μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα»

Ουκρανία: Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν πόλεις – Οι ουκρανικές δυνάμεις συνεχίζουν να προωθούνται στο Κίεβο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01