search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:25
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σε ειδικό κελί απομονωμένη στις φυλακές Κορυδαλλού

04.04.2022 22:42
pispirigkou98-new

Σε κελί για ιδιάζουσες περιπτώσεις κρατουμένων θα κρατηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά την ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα να προφυλακιστεί.

Πρόκειται για το ένα από τα δύο ειδικά κελιά που υπάρχουν, τα οποία δεν έχουν καν νούμερο, στο οποίο θα μεταφερθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, προκειμένου να μην υπάρξουν «θερμά» επεισόδια και ακραίες καταστάσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο τη σωματική της ακεραιότητα ακόμη και τη ζωή της.

Είναι γνωστή άλλωστε η στάση της κοινής γνώμης κατά της κατηγορούμενης για τον θάνατο της κόρης της, στάση που αντικατοπτρίζεται και στο μικρόκοσμο της κοινωνίας των φυλακών.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, απασχόλησε σοβαρά το θέμα της κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου και εκπονήθηκε ειδικό σχέδιο έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα τόσο στην ίδια αλλά και ένταση στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Έτσι,  αφού για δύο ημέρες τεθεί σε καραντίνα λόγω του πρωτοκόλλου για τον κορωνοϊό, στη συνέχεια θα οδηγηθεί  στο ένα από τα δύο ειδικά κελιά όπου δεν θα έχει επαφή με άλλες κρατούμενες, καθώς δεν προβλέπεται κοινός προαυλισμός.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα προαυλίζεται μόνη της συγκεκριμένες ώρες προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δεχθεί επίθεση από τις συγκρατούμενές της.

Διαβάστε επίσης:

Στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας (Photos/Video)

Πάτρα: Πώς απενεργοποιήθηκε το οξύμετρο της Τζωρτζίνας – Ο ρόλος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η ιστορία της «Μήδειας» από το Κορδελιό με τις ανατριχιαστικές ομοιότητες με την υπόθεση της Πάτρας (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:20