search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 12:21
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στην Ευελπίδων για να απολογηθεί – Άγριες αποδοκιμασίες και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας (video)

04.04.2022 12:00
pispirigkou_evelpidwn44

Στον ανακριτή έφτασε η Ρούλα Πισπιρίγκου, με αυτοκινητοπομπή από τη ΓΑΔΑ, προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η κατηγορουμένη για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας οδηγήθηκε στο γραφείο της 18ης τακτικής ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί για όσα της καταλογίζονται. 

 Η 33χρονη που συνοδευόταν από ισχυρή αστυνομική δύναμη δέχθηκε ύβρεις ενώ κάποιοι επιχείρησαν να την προπηλακίσουν…

Συγκεκριμένα, στο σημείο είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου που αποδοκίμασε έντονα την 33χρονη κατηγορούμενη.

Κατά τη μεταγωγή της είχε συνεχώς σκυμμένο το κεφάλι της και άκουγε τις ύβρεις του πλήθους, που της φώναζε: «φόνισσα», «βρωμιάρα», «που@@@@α», «ψόφα», «έχεις σκοτώσει και τα άλλα παιδιά; Γιατί;». 

Οι αστυνομικοί που την συνόδευαν απώθησαν τον κόσμο που κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της.

Η Πισπιρίγκου φοράει το ίδιο μπουφάν όπως την πρώτη φορά που βρέθηκε στην Ευελπίδων, με την κουκούλα να καλύπτει και πάλι το πρόσωπό της.

Αρνείται τις κατηγορίες

Η 33χρονη αναμένεται να αρνηθεί την ανθρωποκτονία από πρόθεση και ότι εκείνη χορήγησε την κεταμίνη, ρίχνοντας τις ευθύνες στους γιατρούς.

«Θα φέρω ό,τι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς, μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν “άγιοι”» είναι το μήνυμα που στέλνει η Ρούλα Πισπιρίγκου και σε μια κίνηση τακτικής, όπως ερμηνεύεται, καταθέτει αίτηση διαζυγίου.

Η γυναίκα που στις 29 Ιανουαρίου είδε την τρίτη κόρη της να καταλήγει στα χέρια των γιατρών του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, οι οποίοι αγωνιωδώς πάλευαν να κρατήσουν το παιδί στην ζωή, προσέρχεται σε απολογία αρνούμενη ότι έχει οποιαδήποτε ευθύνη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Δύο μήνες μετά τον θάνατο της 9χρονης και ενώ είχε κηδέψει τα άλλα δύο κοριτσάκια της, η 33χρονη βρέθηκε αντιμέτωπη με τον Εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Απέναντι σε αυτήν την κατηγορία, σήμερα η μητέρα της Τζωρτζίνας συνοδευόμενη από τους συνηγόρους της Κωνσταντίνο Ζάρδα, που διορίστηκε από την Ανακρίτρια και Όθωνα Παπαδόπουλο που κλήθηκε από την πλευρά της κατηγορουμένης, θα αντιτάξει τους ισχυρισμούς της.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ώρα του ανακριτή – Τα «καρφιά», οι ισχυρισμοί και τα ερωτήματα

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Σχολεία και self test: Τι αλλάζει από Δευτέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 12:21