Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Αιχμηρή κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την αποπληρωμή των δανείων του ΔΝΤ ασκεί το ΚΙΝΑΛ.
Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου αναφέρει: «ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας επιβεβαίωσαν και σήμερα το ρόλο τους ως μονομάχοι ενός αδιέξοδου για την κοινωνία δικομματισμού».
Το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ:
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας επιβεβαίωσαν και σήμερα το ρόλο τους ως μονομάχοι ενός αδιέξοδου για την κοινωνία δικομματισμού.
Ξεχνά ο κ. Μητσοτάκης ποιος ευθύνεται για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό του 2004-2009 που οδήγησε τη χώρα σε συνθήκες χρεοκοπίας αλλά και ποιοι πήραν τις δύσκολες αποφάσεις, όταν ο ίδιος και η ΝΔ «πετροβολούσαν» από τα «Ζάππεια». Η περιπέτεια της χώρας θα είχε τελειώσει πολύ νωρίτερα -όπως στην Πορτογαλία- αν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν επένδυαν στο διχασμό.
Προσβάλλει, δε, τους Έλληνες πολίτες που σήμερα δοκιμάζονται πολλαπλώς από τις δικές του μεροληπτικές και ατελέσφορες πολιτικές και αντί πανηγυρισμών για τις δήθεν επιτυχίες της κυβέρνησης, αναμένουν μέτρα προστασίας και μόνιμους μηχανισμούς υποστήριξης του βιοτικού τους επιπέδου.
Ο κ. Τσίπρας, που επίσης ξεχνά τις ευθύνες της Κυβέρνησης Καραμανλή, είναι με τον κ. Μητσοτάκη πρωταθλητές στο να ζητούν εκλογές από τα έδρανα της αντιπολίτευσης. Μόνο που ο ελληνικός λαός πλήρωσε ακριβά την διακυβέρνηση και των δυο. Η χώρα χρειάζεται αλλαγές, που δεν μπορούν να προσφέρουν.
Διαβάστε επίσης:
Τσίπρας: Στο Ηράκλειο της Κρήτης για συναντήσεις με φορείς
Εκλογή συνέδρων ΣΥΡΙΖΑ: Συντριπτική κυριαρχία Τσίπρα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.