search
ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 20:49
MENU CLOSE

Σασμός – Spoiler: «Θα έχουμε δεύτερη σεζόν και θα είναι ακόμη καλύτερα» λέει ο Σπύρος Πετρουλάκης

05.04.2022 21:20
Sasmos_new

Δεύτερο βιβλίο έγραψε ο συγγραφέας του Σασμού Σπύρος Πετρουλάκης  και το παρουσίασε με την συμμετοχή φίλων και συνεργατών του από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά.

Ο Σπύρος Πετρουλάκης, σε ερώτηση για το τι μέλλει γενέσθαι στα επόμενα επεισόδια, αποκάλυψε: «Στον Σασμό έχουμε να δούμε πάρα πολλά εφόσον θα τελειώσουμε στα 170 επεισόδια και προφανώς, έχουμε άλλα 170. Οπότε, η ιστορία μας θα αρχίσει να ξετυλίγει ένα νέο πλέγμα».

Και πρόσθεσε: «Θα δούμε νέους ήρωες, που θα πλαισιώνουν τους παλιούς, νέες ιστορίες που θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται δεξιά κι αριστερά. Πιστεύω ότι η δεύτερη σεζόν θα είναι ακόμα καλύτερη».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν περίμενε να έχει ο «Σασμός» αυτή την απήχηση που είχε καθώς έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, ο Σπύρος Πετρουλάκης είπε: «Το περίμενα τη στιγμή που είδα τους ηθοποιούς να φτάνουν έναν προς έναν».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση top-10 4/4/2022: Τα «μεγαθήρια» τηλεθέασης «εξαφάνισαν» το ειδικό «Μουσικό κουτί» για την Ουκρανία

ΒΒC: Ετοιμάζει υπερπαραγωγή για τα 60 χρόνια των Rolling Stones (Photos)

Σασμός: Το σπόιλερ για την Καλλιόπη που διέψευσε η Μαρία Τζομπανάκη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 20:49