search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 05:32
MENU CLOSE

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα από το πρωί στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα (Video/Photo)

07.04.2022 10:53
kinisi new

Δύσκολο ήταν το πρωινο σήμερα για τους αθηναίους οδηγούς.

Οπως ανέφερε ο Κίμωνας Λογοθέτης, σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας στην Περιφέρεια Αττικής αρκετά προβλήματα αντιμετώπισαν όσοι κινηθηκαν στη λεωφόρο Κηφισου, τόσο στην άνοδο, όσο και στην κάθοδο.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι, σύμφωνα με τους αισθητήρες της Περιφέρειας, προβλήματα υπήρξαν επίσης στη λεωφόρο Κηφισίας απο τα Σίδερα Χαλανδρίου έως τους Αμπελοκηπους, στην Μεσογείων στο ρεύμα προς το κέντρο, στη Συγρου προς το κέντρο, στην Ποσειδώνος απο τα ύψος του παλαιού αεροδρομίου προς τον Πειραιά, στην Κατεχάκη, στη λεωφόρο Αθηνών προς το Δαφνί, στην Αλεξάνδρας, στη Βασιλίσσης Σοφίας καθώς και στη Βάρης – Κορωπίου.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι ανάλογη κίνηση παρατηρείται κάθε φορά την επόμενη μέρεα μιας απεργιακής κινητοποίησης. «Πολλές δραστηριότητες αναστέλλονται ενώ και η εφοδιαστική αλυσίδα ουσιαστικά λειτουργεί για δύο μέρες με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετή κινηση» είπε στην ΕΡΤ ο κ. Λογοθέτης.

Μετά τις 10 το πρωί πάντως η κινηση βελτιώθηκε αρκετά.

Διαβάστε επίσης

Λασίθι: Χτύπησε την τετραπληγική σύζυγό του και την 80χρονη πεθερά του

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Φωτιά στο Παπανικολάου: Και δεύτερος νεκρός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58