search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 03:03
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Και στην κορφή το… Mega (photo)

07.04.2022 10:57
megalogo-1

Ικανοποίηση λογικά πρέπει να επικρατεί στο Mega, το οποίο και το προηγούμενο επταήμερο είχε το μεγαλύτερο μερίδιο από την πίτα τηλεθέασης των καναλιών.

Αξιοποίησε τη συγκυρία μέσα από τη δυνατότητα επιλογών που διαθέτει και μάλιστα βελτίωσε αισθητά το μερίδιο του.

Η κάλυψη της υπόθεσης Πισπιρίγκου μέσα από τις εκπομπές και ιδίως από το «Φως στο τούνελ» (την προηγούμενη Παρασκευή κατέγραψε ρεκόρ τετραετίας)  είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί το μερίδιο του σταθμού κατά 2,1%.

Ο Σκάι απέσπασε το δεύτερο σε μέγεθος κομμάτι της εβδομαδιαίας πίτας τηλεθέασης και ήταν κατά τι βελτιωμένο συγκριτικά με εκείνο πριν από δύο εβδομάδες, ενώ Alpha και ΑΝΤ1 έκαναν τράμπα στις θέσεις κατάταξης. Δηλαδή στη θέση που ήταν ο ΑΝΤ1 πριν 15 ημέρες βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο Alpha χάρη στη -μικρή- βελτίωση του μεριδίου του και αντιστοίχως ο ΑΝΤ1 πήγε στην θέση που είχε ο Alpha, εξαιτίας της- μικρής-  συρρίκνωσης του μεριδίου του στο επταήμερο 28/3- 3/4 , σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen.

Το πέμπτο σε μέγεθος κομμάτι της πίτας είχε το Star και το διατήρησε από την προπερασμένη εβδομάδα.

Με ίδια κομμάτια τηλεθέασης εμφανίζονται ΕΡΤ1 και Open. Το κανάλι της Παιανίας επιστρέφοντας σε κανονική ροή προγράμματος, καθώς το ενδιαφέρον στην  αδιάκοπη ενημέρωση από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία σταδιακά άρχισε να υποχωρεί, επέστρεψε περίπου στο σημείο όπου βρισκόταν και πριν την εισβολή της Ρωσίας.

Το Open πάντως πάλι κερδισμένο είναι, αν σκεφτεί κάποιος ότι το πρόγραμμα του δεν είναι ελκυστικό και μόνον η πρωινή ενημερωτική ζώνη και το δελτίο ειδήσεων εμφανίζουν εξάρσεις τηλεθέασης, ενώ η ΕΡΤ1 που διαθέτει και αξιοπρόσεκτο «πακέτο» ψυχαγωγίας είχε ακριβώς την ίδια απήχηση με το Open.

Τα μερίδια των άλλων δύο κρατικών καναλιών, αδικούν το περιεχόμενο τους σε πολλές των περιπτώσεων, όμως φαίνεται πως είναι επιλογής της ΕΡΤικης διοίκησης που αντικατοπτρίζεται στις μετρήσεις της Nielsen.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Η ώρα της δίκης – Θα γίνει ισοβίτης ο Αστέρης;

Εurovision: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση – Όλα τα τραγούδια στο ERTflix (Video)

Σασμός-Spoiler: Ποιος ηθοποιός αποχωρεί από την σειρά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04