search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 10:21
MENU CLOSE

Ελένη Μενεγάκη: Μίλησε για τις αυξήσεις στο ρεύμα – «Μου ήρθε ένας λογαριασμός της ΔΕΗ που πραγματικά τα έχασα»

08.04.2022 18:07
menegaki_new

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στην εκπομπή της για τις αυξήσεις στο ρεύμα λέγοντας πως και εκείνη τα έχασε όταν είδε τον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι τα έχασε με τον προηγούμενο λογαριασμό που άνοιξε. «Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί κανείς να το αποφύγει και είναι ένας λογαριασμός που πράγματι όταν αλλάζει έτσι δημιουργεί μεγάλη αστάθεια σε ένα σπίτι, σε μία οικογένεια. Γιατί έχουν κάνει τον προϋπολογισμό τους και ξέρουν, τόσα βγάζουμε τόσα μπορούμε να χαλάσουμε», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Εμένα σκέψου την ταραχή που είχα τον προηγούμενο μήνα, μου ήρθε ένας λογαριασμός που πραγματικά τα έχασα. Και αυτόν τον μήνα μου ήρθαν με διαφορά δύο ημερών για το ίδιο σπίτι δύο λογαριασμοί με διαφορετικά νούμερα. Σήμερα θέλω να πάρω ΔΕΗ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη, μιλώντας με την Ανθή Βούλγαρη που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της.

Διαβάστε επίσης

Ουκρανία: Ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός από το χτύπημα στο Κραματόρσκ – Επιμένει η Μόσχα στην προβοκάτσια (Photos/Videos)

Survivor: «Αν δω τον Βαλάντη, θα τον αγκαλιάσω» λέει η Ευρυδίκη

Αλέξης Κούγιας: Ξέφυγε στη δίκη Λιγνάδη – Ζήτησε από θύμα να αναπαραστήσει το βιασμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 10:21