Στην ΕΡΤ ο Γιώργος Κουβαράς για τις γαλλικές εκλογές
Ανεπίσημη πρώτη του Γιώργου Κουβαρά στην ΕΡΤ με τις γαλλικές εκλογές– Μετά την Πρωτομαγιά η εκπομπή του στην ΕΡΤ1
Το βράδυ της Κυριακής, 10 Απριλίου, στις 23.00 με τον Ηλία Σιακαντάρη θα είναι και ο Γιώργος Κουβαράς στο πλατό.
Η Θωμαΐς Παπαϊωάννου και η Κλειώ Νικολάου από το Παρίσι και όλοι οι ανταποκριτές της ΕΡΤ, με πολιτικούς, αναλυτές και δημοσιογράφους, καταγράφουν και σχολιάζουν την πρώτη αναμέτρηση των Εμανουέλ Μακρόν, Μαρίν Λεπέν, Ζαν Λυκ Μελανσόν, Ερικ Ζιμούρ, Βαλερί Περκές και θα κάνουν εκτιμήσεις για τον δεύτερο γύρω της 24ης Απριλίου.
Τις εξελίξεις στην πιο κρίσιμη αναμέτρηση, των τελευταίων δεκαετιών στη Γαλλία θα σχολιάσουν από του στούντιο του Ραδιομεγάρου ο πρώην επίτροπος της Ε.Ε Δημήτρης Αβραμόπουλος, η πρόεδρος του Δικτύου για την Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και πρώην επίτροπος της Ε.Ε Άννα Διαμαντοπούλου, ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης και ο καθηγητής Δημοσίου Δικαίου, πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος.
Ο Γιώργος Κουβαράς, ο οποίος αποχώρησε από το Action 24 έπειτα από οκτώ χρόνια, θα αναλάβει πλήρη δράση μετά την Πρωτομαγιά. Θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 και μένει να αποσαφηνιστεί αν η εκπομπή που θα επιμελείται και θα παρουσιάζει, θα μεταδίδεται μία ή δύο φορές την εβδομάδα.
Θα είναι μια εκπομπή πολιτικής επικαιρότητας με συνεντεύξεις αλλά και «στρογγυλά τραπέζια».
Διαβάστε επίσης:
Συγκινημένος ο γιατρός της Τζωρτζίνας – «Δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη» (video)
Πάτρα: Ανοίγουν τον τάφο της Τζωρτζίνας για να πάρουν το τάμπλετ – Εντολή από την ανακρίτρια
Ουρές αυτοκινήτων στα πλυντήρια μετά την αφρικανική σκόνη και τη λασποβροχή (Video/Photos)