search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:58
MENU CLOSE

Επίθεση Μακρόν σε Λεπέν: Προτείνει ένα εθνικιστικό σχέδιο, δεν είναι πατριωτισμός (Video)

12.04.2022 23:18
macron-345-new

«Η Ευρώπη μας είναι η ειρήνη, είναι αυτό που μας προστατεύει από κρίσεις και πολέμους», δήλωσε σήμερα μιλώντας στην πλατεία του Σατό στο Στρασβούργο ο υποψήφιος για την επανεκλογή του στην προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Μακρόν επιτέθηκε εκ νέου στη Μαρίν Λεπέν λέγοντας ότι η υποψήφια της Δεξιάς προτείνει ένα εθνικιστικό σχέδιο, που δεν είναι πατριωτισμός και ανέφερε ότι πριν από πολλά χρόνια ο Μιτεράν είχε πει στην ίδια πλατεία «ο εθνικισμός είναι πόλεμος».

Συνέχισε λέγοντας ότι «το ακροδεξιό σχέδιο είναι να φύγουμε από το πλαίσιο της Ευρώπης, δηλαδή να φύγουμε από τη βάση των αξιών και των δικαιωμάτων μας».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Le Monde, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ομάδα ανθρώπων προσκείμενων στον Μελανσόν φώναξαν συνθήματα εχθρικά προς τον Μακρόν, ο οποίος τους απάντησε.

Διαβάστε επίσης:

Κίεβο: Συνελήφθη ο φιλορώσος βουλευτής Μεντβεντσούκ – Είναι κουμπάρος του Πούτιν

Μαριούπολη: Οι ΗΠΑ δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν τη χρήση χημικών όπλων

Βρετανία: Πρόστιμο στον Μπόρις Τζόνσον για τα κορωνοπάρτι στην Ντάουνινγκ Στριτ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:58