search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 22:37
MENU CLOSE

Έξοδος Πάσχα – Κίνηση: Μεγάλο μποτιλιάρισμα σε Αττική Οδό και Κατεχάκη (Live χάρτης)

15.04.2022 16:29
teli_aytokinita_new

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους, ενόψει των εορτών του Πάσχα, με τους οδηγούς να συναντούν μεγάλο μποτιλιάρισμα στο ανοδικό ρεύμα της Αλίμου – Κατεχάκη, από την Ηλιούπολη προς το Κοιμητήριο του Βύρωνα.

Κίνηση καταγράφεται και στην Αττική Οδό, με καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 10′ – 15′ από κόμβο Ηρακλείου έως κόμβο Μεταμόρφωσης.

Καθυστερήσεις και στη λεωφόρο Κατεχάκη στο ρεύμα προς Κηφισιά στη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη, στη Βασιλίσσης Σοφίας στο ανοδικό ρεύμα, ενώ μποτιλιάρισμα υπάρχει και στη λεωφόρο Συγγρού και στα δύο ρεύματα.

Κίνηση υπάρχει και στη λεωφόρο Ποσειδώνος, από το ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου μέχρι και το Καλαμάκι. Μποτιλιαρισμένη και η Πειραιώς, στο ύψος της Ιεράς Οδού.

Δείτε ζωντανά την κίνηση στους δρόμους (κάντε κλικ εδώ)

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Στα ύψη και πάλι οι θάνατοι- 77 νεκροί, 8.223 νέα κρούσματα και 329 διασωληνωμένοι

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ορίστηκε εμπειρότατη ιατροδικαστής για να συνδράμει την έρευνα για την δολοφονία της Τζωρτζίνας

Δίκη Λιγνάδη: Ο σκηνοθέτης μήνυσε τον δεύτερο μάρτυρα για ψευδή κατάθεση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 22:36