search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 21:50
MENU CLOSE

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση για τη γνωριμία με τον Κωνσταντίνο (Photos)

16.04.2022 16:41
mitsotakis_kwnstantinos

Για τη διαφορετική γνωριμία του με τον εκ γενετής τυφλό Κωνσταντίνο Εφραίμ Τσαγκατάκης, στην Κρήτη, έγραψε ο πρωθυπουργός στο Facebook.

«Στο Ηράκλειο συνάντησα τον Κωνσταντίνο. Ο Κωνσταντίνος Εφραίμ Τσαγκατάκης, εκ γενετής τυφλός, πηγαίνει σε σχολεία και μιλά στους μαθητές για τα προβλήματα που ο ίδιος αντιμετωπίζει. Μου είπε ότι θέλει να περάσει στα παιδιά το μήνυμα ότι το διαφορετικό ίσως δεν απέχει τόσο πολύ από εκείνα. Και ότι δεν υπάρχει λόγος να το φοβούνται», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως ο Κωσταντίνος είναι εκ γενετής τυφλός, πηγαίνει σε σχολεία του Ηρακλείου και μιλά στους μαθητές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Στη συνάντηση τους ζήτησε από τον πρωθυπουργό να τον «ψηλαφίσει» στο πρόσωπο για να καταλάβει πώς είναι στην όψη.

Ο Κωνσταντίνος είναι αθλητής της ποδηλασίας και είπε στον πρωθυπουργό ότι θέλει κάποια στιγμή να αγωνιστεί στους Παραολυμπιακούς. Προπονείται με «πιλότο», δηλαδή με κάποιον άλλον που οδηγεί το τιμόνι του (διπλού) ποδηλάτου. Κάνει πετάλι και ο ίδιος συμμετέχοντας σαν ομάδα με τον «πιλότο» του στον αγώνα.

Διαβάστε επίσης:

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Είναι μεγάλος πόνος όταν επιδιώκεις να έρθει ένα παιδί και δεν έρχεται»

Η σύνδεση «πούλησε» τον Πιερρακάκη

Διέλυσαν τον ΕΦΚΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 21:49