search
ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 11:34
MENU CLOSE

Ναταλία Γερμανού: Το μήνυμα σε Καρβέλα και Φερεντίνου για τη γέννηση του γιου τους (Video)

16.04.2022 15:10
nataliagermanou103_new

Ευχές στον Νίκο Καρβέλα και τη σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου, για τη γέννηση του γιου τους έστειλε μέσα από την εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού.

«Όταν τον πρωτογνωρίσεις, εγώ τον γνώρισα στα τέλη της δεκαετίας του 80, δε λες “να ένας άνθρωπος γεννημένος να γίνει μπαμπάς”. Έγινε όμως μπαμπάς όχι μια, όχι δύο, αλλά τρεις φορές. Ο Νίκος Καρβέλας έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά με την σύντροφό του Έλενα Φερεντίνου που είναι μια εξαιρετική τραγουδίστρια», είπε.

»Η Έλενα πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο έναν κούκλο, ένα αγοράκι υπέροχο και απ’ ότι μαθαίνω είναι και πολύ νόστιμος ο μικρός. Πάρα πάρα πολύ όμορφος. Να σας ζήσει, να τον χαίρεστε. Να είναι η ζωή του γεμάτη μουσική, γέλιο και υγεία. Έχοντας εσάς τους δυο γονείς πιστεύω ότι θα περάσει καλά αυτό το παιδί» είπε η παρουσιάστρια.

Πρόκειται για το τρίτο παιδί του Νίκου Καρβέλα. Ο μουσικοσυνθέτης έχει αποκτήσει μια κόρη από τον γάμο του με την Άννα Βίσση και έναν γιο με την Αννίτα Πάνια.

Διαβάστε επίσης:

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχω την τάση να απομονώνομαι και αυτό πέφτει λίγο βαρύ στον Σπύρο» (Video)

Μίνα Ορφανού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Θα ήθελα να με σκηνοθετήσει – Eίδα έναν άψογο άνθρωπο απέναντί μου» (Video)

Προκλητική Influencer ξεσηκώνει τους followers της: Λέει ότι δεν «τη βγάζει» με λιγότερα από 10.000 δολ. το μήνα (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 11:32