search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:08
MENU CLOSE

Έρχονται big deals σε ενέργεια και κατασκευές

19.04.2022 06:00
energeia

Πάνε τώρα περίπου δύο μήνες που σας είχαμε ενημερώσει, ότι θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στο χώρο της ενέργειας, οι οποίες θα ανατρέψουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα σε ό,τι αφορά τα μεγέθη των εταιρειών και τις συμμαχίες τους.

Να λοιπόν, που οσονούπω -αν δεν πάει κάτι στραβά την τελευταία στιγμή- θα ανακοινωθεί ένα big deal μεταξύ της Μαγκουάιρ και της ΤΕΡΝΑ, με την πρώτη, να αγοράζει σχεδόν το σύνολο των μετοχών της εισηγμένης.

Μόλις κλείσει αυτό, μπορεί να δούμε ακόμα μια μεγάλη κίνηση στη σκακιέρα και να μπει σε μεγάλο κατασκευαστικό όμιλο, έτερος μεγάλος παίκτης της αγοράς (σε πολλά επίπεδα).

Άν σε όλα αυτά προσθέσουμε ότι εντός των προσεχών μηνών θα έχουμε την έναρξη του διαγωνισμού για τη σύμβαση παραχώρησης της Αττικής Οδού, ε τότε λοιπόν από τον Σεπτέμβρη, θα έχουμε τεράστιες αλλαγές στον χάρτη της ενέργειας και των κατασκευών.

Διαβάστε επίσης:

Ανασχηματισμός τον Μάιο, θα δείξει τον χρόνο των εκλογών

Τα εξακόσια εκατομμύρια για το Λαγονήσι και οι πιέσεις για deal

Οι δημοσκοπήσεις, οι συνεργασίες και η επιλογή του Πρωθυπουργού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:08