search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:32
MENU CLOSE

Τα εξακόσια εκατομμύρια για το Λαγονήσι και οι πιέσεις για deal

13.04.2022 06:00
lagonisi09-new

Μπορεί ορισμένοι υπουργοί να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για κλείσουν διάφορα deal σε διάφορους τομείς και αυτό ακούγεται λογικό, όταν πρόκειται για την …ανάπτυξη της χώρας, αλλά μέχρι ένα όριο.


Έτσι λοιπόν παρά την πρεμούρα ορισμένων να κλείσει το deal μεταξύ της ΕΤΑΔ και του ξενοδόχου Π. Μαντωνανάκη για το ξενοδοχείο στο Λαγονήσι -ο οποίος διεκδικεί με δικαστικές αποφάσεις, γύρω στα 600 εκατομμύρια- το Μέγαρο Μαξίμου δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά για ρυθμίσεις που μπορεί να πέσουν στα δικαστήρια, εις βάρος του Δημοσίου και με πολιτικό κόστος.


«Θα γίνει ό,τι είναι επιτρεπτό νομικά ώστε το Δημόσιο να εξασφαλίσει τα συμφέροντα του, χωρίς παρεμβάσεις και πιέσεις», διαμηνύουν από το Μαξίμου, για όσους βιάζονται να σηκώσουν τα χέρια ψηλά σε μια διεκδίκηση που έχει μεν τελεσιδικήσει, αλλά αφήνει ανοικτά νομικά ερείσματα και διαδικασίες προς το συμφέρον της κρατικής περιουσίας.

Διαβάστε επίσης:

Οι δημοσκοπήσεις, οι συνεργασίες και η επιλογή του Πρωθυπουργού

Τα παιχνίδια των πρακτόρων, οι απελάσεις διπλωματών και η σκληροπυρηνική Ζαχάροβα

Οι ευθύνες του Προέδρου της Βουλής και ούτε ένα… Mea Culpa

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42