search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:56
MENU CLOSE

Λήξη συναγερμού στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Σκονισμένα έγγραφα ήταν στον φάκελο

19.04.2022 16:09
peripoliko_mera_1322_new

Λήξη του συναγερμού από τις αρχές για τον φάκελο που χαρακτηρίστηκε νωρίτερα ύποπτος στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στο κέντρο της Αθήνας.

Ο έλεγχος ολοκληρώθηκε από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, το οποίο δεν εντόπισε τίποτα ύποπτο καθώς περιείχε απλώς έγγραφα του 2014. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές ειδοποιήθηκαν όταν δύο κοπέλες που βρίσκονταν στη γραμματεία των γραφείων άνοιξαν έναν φάκελο και λίγο αργότερα αισθάνθηκαν ενόχληση (τσούξιμο) στα μάτια.

Ο φάκελος απομακρύνθηκε από 11 άνδρες της πυροσβεστικής και της 1ης ΕΜΑΚ ενώ το δέμα παρέλαβε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για εξέταση.

Τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ του υπουργείου Γεωργίας βρίσκονται στη Δομοκού 5 στον σταθμό Λαρίσης.

Οι κοπέλες που εντόπισαν τον φάκελο παρέμειναν στα γραφεία μέχρι να πάρουν απάντηση για την ουσία, ενώ στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο. Οι γιατροί που τις εξέτασαν είπαν πως είναι καλά στην υγεία τους.

Ο φάκελος εστάλη από ιδιώτη, ενώ οι γυναίκες τον έλαβαν στα χέρια τους ώστε να βάλουν αριθμό πρωτοκόλλου. Μόλις ένιωσαν τον πόνο στα μάτια, σήμανε συναγερμός.

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα 2022: Οδηγίες για την πρόληψη παιδικών τραυματισμών κατά την περίοδο των εορτών

Πάσχα 2022: Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές – Οδηγίες του ΕΦΕΤ

Ιερώνυμος: Διέταξε έρευνα για τον ιερέα που έδιωξε τρανς γυναίκα από συσσίτιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:53