search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 03:51
MENU CLOSE

Τζόνι Ντεπ: Έφερε στο δικαστήριο βίντεο με την Χερντ σε ιδιωτικές συναντήσεις με Μασκ και Φράνκο

19.04.2022 18:49
depp-23-new

Σε συνέχειες το σήριαλ της πολύκροτης δίκης ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ, άλλοτε λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ και τώρα πρώην σύζυγοι που ο ένας «βγάζει τα άπλυτα» του άλλου στη φόρα.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Hype, ο Ντεπ και οι δικηγόροι του παρουσίασαν στο δικαστήριο βίντεο κλειστού κυκλώματος που δείχνει ότι η Άμπερ απάτησε τον διάσημο ηθοποιό τόσο με τον συνάδελφό του Τζέιμς Φράνκο όσο και με τον γνωστό δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ.

Στα πλάνα κλειστού κυκλώματος φαίνεται η Άμπερ Χερντ μετά από έναν καυγά του ζευγαριού στις 22 Μαΐου του 2016 να συναντάει στο ασανσέρ τον Τζέιμς Φράνκο και να φεύγουν μαζί. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο διαμέρισμα του ζευγαριού στο Λος Άντζελες, ενώ τον ίδο μήνα η Χερντ εθεάθη εθεάθη και με τον Έλον Μασκ.

Αν και δεν υπάρχουν πλάνα κλειστού κυκλώματος από τη συνάντηση των δύο, οι φρουροί ασφαλείας του διαμερίσματος ισχυρίστηκαν ότι ο επιχειρηματίας την επισκέφτηκε τον Μάιο του 2016 πολλές φορές πριν υποβάλει αίτηση διαζυγίου από τον Τζόνι Ντεπ.

Στο Twitter μάλιστα κυκλοφορούν φωτογραφίες της συνάντησης της Άμπερ και του Μασκ στον ανελκυστήρα.

«Μας ενδιαφέρουν ο Τζέιμς Φράνκο και ο Έλον Μασκ ως μάρτυρες, επειδή έχουμε αποδείξεις ότι είναι άνδρες που είδαν το πρόσωπο της Άμπερ Χερντ την περίοδο που ισχυρίστηκε ότι ο Ντεπ την τραυμάτισε στο πρόσωπο», είπε ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ,  Άνταμ Γουόλντμαν.

Διαβάστε επίσης:

Μαριούπολη: Οι Ρώσοι έριξαν ισχυρή βόμβα στο Αζοφστάλ – Καλούν τους Ουκρανούς να παραδώσουν τα όπλα

Αγία Σοφία: Κατέστρεψαν την ιστορική Αυτοκρατορική Πύλη – Η καταγγελία της Ένωσης Ιστορίας της Τέχνης

Τζόνι Ντεπ – Αμπερ Χερντ: Νοσοκόμα έψαχνε στο σπίτι του ηθοποιού το κομμένο του δάχτυλο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06