search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:22
MENU CLOSE

Καίτη Φίνου: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 5 χρόνια από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη

21.04.2022 14:56
psaltis-new

Σαν σήμερα πριν από 5 χρόνια, ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή στα 66 του χρόνια, χτυπημένος από τον καρκίνο.

Με αφορμή τη θλιβερή αυτή επέτειο, η Καίτη Φίνου, που υπήρξε για χρόνια σύντροφός αλλά και συνεργάτιδά του, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσω των social media.

«Περνάν τα χρόνια Στάθη μου, αλλά υπάρχεις και θα υπάρχεις για όσο ζω, στην καρδιά μου…. 2017 μας άφησες εσύ, 2018 η Μαίρη, 2019 η Γιάννα…. Καλή αντάμωση αγαπημένοι μου» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Στάθης Ψάλτης σπούδασε στη Δραματική σχολή του Κωνσταντίνου Μιχαηλίδη. Το 1973 στην τηλεοπτική σειρά Οι έμποροι των εθνών τραγούδησε το «Ήτανε μια φορά» του Σταύρου Ξαρχάκου. Από τότε τραγούδησε σε πολλές ταινίες του και σε επιθεωρήσεις

Έπαιξε σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και στο θέατρο. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μαζί με την Καίτη Φίνου στη δεκαετία του 1980 με εμπορικές ταινίες όπως Καμικάζι αγάπη μου, Τροχονόμος Βαρβάρα, Τα καμάκια, Βασικά καλησπέρα σας, Και ο πρώτος ματάκιας, Τρελλός είμαι ό,τι θέλω κάνω, Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ, Μάντεψε τι κάνω τα βράδια. Έχει παίξει πολλούς ρόλους, κατά το πλείστον κωμικούς.

Ο αγαπητός ηθοποιός πριν πεθάνει, νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» όπου η πάλη με τον καρκίνο του πνεύμονα έγινε άνιση όταν εντοπίστηκαν μεταστάσεις. 

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: Αγνώριστη στη νέα της αφίσα – «Κάπου ώπα με το photoshop» λένε στο Twitter (Photo)

Γιώργος Μαζωνάκης: Μετά τις πίστες και στο Φεστιβάλ των Καννών – Πρωταγωνιστεί σε ταινία μικρού μήκους

Γιώργος Γαλίτης: Τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση, έβγαζα 8.000 ευρώ τον μήνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:22