search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 09:56
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο μικροσκόπιο η αιτία θανάτου της σπιτονοικοκυράς της – Πιθανή η εκταφή της σορού της

21.04.2022 18:24
patra09-new

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προκαταρκτική έρευνα που έχει διαταχθεί για τον θάνατο της 69χρονης σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία παραμένει προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό κατηγορούμενη για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με το pelop.gr, εξετάζεται πολύ σοβαρά να ζητηθεί από την εισαγγελία η εκταφή της σορού της Ευγενίας Κούτρα- Θεοδωροπούλου, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 19 μήνες από τον θάνατό της.

Οι αρχές ευελπιστούν ότι θα βρουν στοιχεία από τρίχες του κεφαλιού της,  από χόνδρους που ενώνουν τα οστά προκειμένου να εξακριβωθεί αν ο θάνατος της 69χρονης οφείλεται πράγματι σε προχωρημένη σηψαιμία ή κάτι άλλο.

Απλήρωτες οι υποχρεώσεις της σπιτονοικοκυράς

Εν τω μεταξύ, όπως φανερώνουν νέα στοιχεία, ο Μάνος Δασκαλάκης, που είχε πληρεξούσιο για να διαχειρίζεται τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς, αμελούσε να πληρώσει τις υποχρεώσεις της.

Ο δικηγόρος συγγενών της εκλιπούσας Ανδρέας Θεοδωρόπουλος αποκαλύπτει ότι «απ’ όταν απέκτησε ο Δασκαλάκης το πληρεξούσιο το 2017, ουδέποτε κατέβαλε δόσεις στην τράπεζα ενός στεγαστικού δανείου της σπιτονοικοκυράς». Αντίθετα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η ηλικιωμένη στο προγενέστερο διάστημα ήταν συνεπέστατη στην δανειακή της υποχρέωση, αφού προέκυπτε αυτή η δυνατότητα από το γεγονός ότι λάμβανε δύο συντάξεις 1.500 ευρώ το μήνα.

«Η άτυχη γυναίκα έφυγε από τη ζωή νωρίτερα από την ώρα της γιατί εκείνοι που την φρόντιζαν την παραμελούσαν», είναι μια από τις επισημάνσεις του κ. Θεοδωρόπουλου, που «κουμπώνει» με καταθέσεις οι οποίες έχουν ήδη γίνει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης.

Από την άλλη,  υπάρχει μία ακόμη μαρτυρία γυναίκας, που ήταν περίοικος της σπιτονοικοκυράς και της οικογένειας Δασκαλάκη η οποία, με βάση όσα έχει πει στον περίγυρό της, φέρεται να γνωρίζει κρίσιμες πτυχές της υπόθεσης. Φέρεται όμως να φοβάται να καταθέσει επίσημα όσα γνωρίζει.

Συγκεκριμένα, όπως φέρεται να γνωρίζει η συγκεκριμένη γυναίκα, λίγο πριν η σπιτονοικοκυρά μεταφερθεί στο νοσοκομείο παραδόθηκαν στα χέρια της Ρούλας Πισπιρίγκου η ατζέντα, το κινητό τηλέφωνο κι ένας φάκελος με χρήματα της Ευγενίας – Κούτρα Θεοδωροπούλου.

 Η ίδια μάρτυρας φέρεται να απορεί και για την προχωρημένη σηψαιμία, που οδήγησε στον θάνατο τη σπιτονοικοκυρά, αφού «η γυναίκα μια πληγή στο πλάι είχε μόνο, που δεν δικαιολογεί την αιτία που αναγράφεται στο πιστοποιητικό θανάτου, γι’ αυτό και αμφισβητείται η γνησιότητά του…»

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Κατέληξε 20χρονη λεχώνα στο Αττικόν – Ήταν ανεμβολίαστη και είχε υποκείμενο νόσημα

Κορωνοϊός: Στα 6.755 τα νέα κρούσματα – 43 νεκροί και 284 διασωληνωμένοι

Καιρός: Μεγάλη Παρασκευή με άνοδο θερμοκρασίας και Αφρικανική σκόνη – Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 09:55