search
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 21:29
MENU CLOSE

Χρήστος Φωτίδης για Νίκο Φώσκολο: «Με είχε πάρει να κάνουμε ένα φωτο-σήριαλ χωρίς λεφτά – Δεν είχε ούτε να φάει» (Video)

26.04.2022 11:25
FOTIDIS-NEW

Για τη συμμετοχή του στη Λάμψη του ΑΝΤ1, αλλά και τον Νίκο Φώσκολο μίλησε ο Χρήστος Φωτίδης.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night show», ο ηθοποιός τη Δευτέρα του Πάσχα, ήταν καλεσμένος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον Νίκο Φώσκολο.

«Η επιτυχία δεν συγχωρείται στην Ελλάδα. Μετά τον “Άγνωστο πόλεμο” τον Νίκο Φώσκολο τον βγάλανε χουντικό, έναν άνθρωπο που είχε γράψει πως πεθαίνει ο φασισμός και είχε έναν αγκυλωτό σταυρό να τρέχει αίματα – υπάρχει τέτοιο βιβλίο του Νίκου – αλλά έγινε την εποχή της χούντας η επιτυχία του. Του το χρεώσανε και ο άνθρωπος ήτανε με ένα βαν τρακαρισμένο και κυκλοφορούσε.

Με πήρε μια μέρα τηλέφωνο και μου λέει, “Είμαι ο Νίκος ο Φώσκολος”. Λέω, πλάκα μου κάνει, νόμιζα ότι είχε πεθάνει.

Τον ρώτησα αν είναι ο ίδιος ή κάποιος γραμματέας και μου λέει, “ο ίδιος και θέλω να κάνουμε ένα φωτο-σήριαλ αλλά δε θα πάρετε χρήματα γιατί αυτή τη στιγμή εγώ δεν έχω ούτε να φάω, πηγαίνω στη λαϊκή και ζω από αυτό». Κάναμε στο Ρομάντζο ένα φωτο-σήριαλ χωρίς λεφτά. Το έκανα για τον Νίκο Φώσκολο γιατί είχα ακούσει την ιστορία του» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Θεοφάνους: «Ήμουν άδικος με τον πατέρα μου – Δεν είναι εύκολο να του το κάνεις αυτό» (Video)

Μαρίνα Πατούλη: Γλέντησε και χόρεψε στην Μύκονο για το Πάσχα (Video)

Ντάνιελ Ντέι Λιούις: Ο αντιστάρ επέστρεψε στο Δουβλίνο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 21:27