search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:45
MENU CLOSE

Γιώργος Θεοφάνους: «Ήμουν άδικος με τον πατέρα μου – Δεν είναι εύκολο να του το κάνεις αυτό» (Video)

26.04.2022 10:03
giorgos-theofanoys-new

Στον λόγο για τον οποίο για χρόνια δεν μιλούσε με τον πατέρα του αναφέρθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους .

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης ύλης που παραχώρησε ως καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, ο δημοφιλής συνθέτης παραδέχεται ότι υπήρξε άδικος μαζί του.

«Έφυγα από την Κύπρο 19 χρονών. Ο μπαμπάς μου με έβλεπε ότι ήμουν αριστούχος μαθητής… Ήθελα να ήμουν ο σημαιοφόρος του σχολείου. Πήγα και του είπα πως θα φύγω για την Βοστώνη μουσικός και μου είπε δεν υπάρχει περίπτωση θα πας στην Μόσχα για γιατρός.

Πέρασαν πέντε χρόνια για να μιλήσουμε και πήγα στην Αμερική να δουλέψω. Δεν θα ήθελα να μου το κάνει αυτό κανένα παιδί μου. Ήμουν σκληρός για τα πράγματα που με έκαναν.

Μάθαινε τα νέα μου από τις αδερφές μου, δεν είχαμε καμία επικοινωνία. Όταν ήρθα εδώ κι έγραφα ποπ μουσική και μπορεί να ήταν από αντίδραση γιατί ο μπαμπάς μου άκουγε μόνο λαϊκά τραγούδια. Όταν άρχισα να γράφω λαϊκά, έδωσε κάποια σημεία ζωής.

Έβλεπα μόνο τις αδερφές μου κι άναβα το καντήλι της μητέρας μου όταν πήγαινα. Το μετάνιωσα. Τα τελευταία του χρόνια είχε πάθει άνοια. Δεν καταλάβαινε πολύ κόσμο αλλά εμένα με καταλάβαινε. Τον είχαμε σε ένα ίδρυμα και περνούσα μια φορά το μήνα για να τον δω.

Εκείνος ο δράκος που ήξερα ήταν σαν ένα παιδάκι που του αλλάζαμε πάνες. Τον συγχώρεσα… Δεν είναι εύκολο να του το κάνεις αυτό. Ήμουν άδικος» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Πατούλη: Γλέντησε και χόρεψε στην Μύκονο για το Πάσχα (Video)

Δέσποινα Βανδή-Βασίλης Μπισμπίκης: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές τους το Πάσχα (Photo)

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Ατύχημα για την ηθοποιό στην Φλωρεντία (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:45