search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:23
MENU CLOSE

Το Πάσχα των γαλάζιων βουλευτών: Τα μπλε αβγά, οι πληρωμές λογαριασμών ρεύματος και τα… 50ευρα

27.04.2022 18:19
Εργαζόμενοι σε δήμους θα πάρουν ως 4.000 ευρώ αναδρομικά και αφορολόγητα - Media

Πολλή συζήτηση είχε γίνει πριν το Πάσχα για την γκρίνια που θα αντιμετώπιζαν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος όταν θα πήγαιναν στις εκλογικές τους περιφέρειες για τις γιορτινές ημέρες. Κυρίως για το θέμα της ακρίβειας και των φουσκωμένων λογαριασμών ρεύματος, που «γονατίζουν» τα νοικοκυριά.

Φαίνεται όμως ότι κάποιοι από τους βουλευτές της γαλάζιας παράταξης διαθέτουν μπόλικη φαντασία και έμπνευση και ξεπέρασαν τη σκόπελο της «γκρίνιας» των πολιτών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του in.gr.

Νεοδημοκράτης βουλευτής με συχνή παρουσία στο Κοινοβούλιο μοίρασε στους ψηφοφόρους του πασχαλινές κάρτες με μπλε αβγά, που περιείχαν και  χαρτονομίσματα των 50 ευρώ,, από 150 έως 300 ευρώ σε δεκάδες άπορες οικογένειες τις οποίες εντόπισαν στην περιφέρειά του οι συνεργάτες του. Ξόδεψε γύρω στα 8.000 ευρώ ο βουλευτής, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο.

Ο  βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας τις παραμονές του Πάσχα ετοίμασε 110 γεύματα και τα μοίρασε σε άτομα που έχουν ανάγκη στην εκλογική του περιφέρεια. Την πράξη του αυτή επιδοκίμασε και ο Μητροπολίτης της περιοχής από τον άμβωνα.

Βουλευτής από τους πλέον δραστήριους ετοίμασε για 350 συνανθρώπους μας γεύματα αγάπης τις ημέρες του Πάσχα, για άπορους όμως αυστηρά από την εκλογική του περιφέρεια.

Εν τω μεταξύ, πολλοί βουλευτές αναγκάστηκαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, όχι μόνον σε ψηφοφόρους τους στις εκλογικές τους περιφέρειες, αλλά και σε εκκλησίες και σε μοναστήρια, ώστε να ακουστεί με την πρέπουσα θρησκευτικότητα το «Χριστός Ανέστη» στους ναούς χωρίς τον φόβο να τους κόψουν το ρεύμα.

Κάπως «προεκλογικό Πάσχα» φάνηκε πάντως, κι ας λέει ο πρωθυπουργός ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Διαβάστε επίσης:

Σκουρλέτης: Εξώδικο στον Γιώργο Λακόπουλο για «συκοφαντικό» άρθρο – Τι ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Σαρωτικές αλλαγές σε ψηφοδέλτια και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής ετοιμάζει ο Μητσοτάκης – Τα ονόματα που ακούγονται

ΣΥΡΙΖΑ: Πάρτι την βραδιά της εκλογής προέδρου στήνει ο Αλέξης Τσίπρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:22