search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 14:36
MENU CLOSE

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Η μαμά μου σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό» – Oι 8 λέξεις της Τζωρτζίνας (Video)

29.04.2022 17:47
miteratzortzina

«Η μαμά μου σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό».

Αυτές είναι οι οκτώ λέξεις που είχε γράψει η Τζωρτζίνα στην ζωγραφιά η οποία βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» της 18ης ανακρίτριας και για την οποία ζήτησε από ειδικούς πραγματογνώμονες αποκρυπτογραφήσουν τι κρύβεται πίσω από αυτήν.

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή T-Live της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία αναφέρθηκε και στο περιεχόμενο της ζωγραφιάς της μικρής που φέρεται να δολοφονήθηκε από την 33χρονη προφυλακισμένη μητέρα της με τη χορήγηση κεταμίνης.

«Είναι η ίδια Τζωρτζίνα που συνάντησα στις πρώτες ζωγραφιές, είναι η Τζωρτζίνα που είναι έξω από το πλαίσιο και παρατηρεί. Το ένα από τα δύο μουτζουρωμένα είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου» είπε η Χριστίνα Μπογιατζή, κλινική αναπτυξιακή ψυχολόγος, παιδοψυχολόγος μιλώντας στην εκπομπή.

Παράλληλα, η κυρία Μπογιατζή είπε αναφερόμενη στην φράση που έγραψε ότι «υπερθεματίζει το ουρλιαχτό. Είναι πολύ συγκεκριμένη η πληροφορία και δείχνει σαν να φοβάται, γιατί το ουρλιαχτό ξεπερνά τη δυνατή φωνή, μοιάζει να είναι απειλητικό…»

Διαβάστε επίσης:

Πρωτομαγιά 2022: Τι ισχύει για την αμοιβή όσων εργαστούν στις 2 Μαΐου

Μετς: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά σε μπαρ- εστιατόριο κοντά στο Καλλιμάρμαρο (Video/Photos)

Πρωτομαγιά 2022: Αυξημένη, αλλά χωρίς προβλήματα, η κίνηση στις εξόδους των εθνικών οδών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 14:36