search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:14
MENU CLOSE

Αιδηψός: Πληροφορίες για εμπλοκή αθλήτριας της Εθνικής Ομάδας Καράτε στο περιστατικό με τη γάτα – Διαψεύδει η Ελληνική Ομοσπονδία

02.05.2022 19:59
gata-32-new

Ακόμη ένα θέμα έχει προκύψει από το περιστατικό με το βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ένας άνδρας να δελεάζει με φαγητό μια γάτα σε ταβέρνα και στη συνέχεια να την κλωτσάει με δύναμη και να τη ρίχνει στη θάλασσα, αφού αφού υπάρχει πιθανότητα εμπλοκής αθλήτριας της Εθνικής Ομάδας Καράτε.

Το εξοργιστικό βίντεο που αναρτήθηκε από τον ίδιο τον δράστη έκανε τον γύρο των social media προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις, ενώ υπήρξε παρέμβαση και από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Τάκη Θεοδωρικάκο με αποτέλεσμα τη σύλληψη του δράστη.

Ένα ακόμα θέμα που προέκυψε είναι η φερόμενη πιθανή εμπλοκή αθλήτριας της Εθνικής Ομάδας Καράτε. Η είδηση προήλθε από ανάρτηση της σελίδας «Dog’s Voice» στο Instagram, μέσω της οποίας ανέφεραν πως «λυπούμαστε βαθιά γιατί η μία εκ των συμμετεχόντων είναι αθλήτρια και μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε @hellaskarate, την οποία καλούμε να καταδικάσει δημόσια το περιστατικό». Πάντως μετά η σελίδα αρχειοθέτησε τη συγκεκριμένη δημοσίευση.

Οι πληροφορίες αυτές προκάλεσαν την αντίδραση της ελληνικής ομοσπονδίας, η οποία σε ανακοίνωσή της καταδικάζει απερίφραστα τον βασανισμό των ζώων και τονίζει πως «η εμπλοκή αθλήτριας της Εθνικής Ομάδας Καράτε σε περιστατικό βασανισμού ζώων δεν προκύπτει, σύμφωνα με τοποθέτησή της ίδιας».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε καταδικάζει απερίφραστα οποιαδήποτε αποτρόπαια πράξη, πόσω μάλλον μια πράξη ποινικά κολάσιμη, όπως ο βασανισμός ζώων. Ενώνουμε τη φωνή μας με όσους ζητούν την παραδειγματική τιμωρία ανθρώπων που συμπεριφέρονται άθλια σε ανυπεράσπιστα ζώα.

Από εκεί και πέρα, η εμπλοκή αθλήτριας της Εθνικής Ομάδας Καράτε σε περιστατικό βασανισμού ζώων δεν προκύπτει, σύμφωνα με τοποθέτησή της ίδιας. Η υπόθεση έχει ήδη απασχολήσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Είναι αυτονόητο ότι η ΕΛΟΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι έτοιμη να δράσει αποφασιστικά και με τη δέουσα αυστηρότητα, εφόσον προκύψει ο,τιδήποτε επιβαρυντικό για την αθλήτρια από την ελληνική δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο στον Βόλο: Χωρίς δίπλωμα ο 26χρονος που έπεσε πάνω σε ΙΧ στη ΛΕΑ και σκότωσε 59χρονο (Videos)

Εντοπίστηκε πλοίο που χάθηκε πριν από 63 χρόνια – Η ιστορία του μότορσιπ «Τρεις Ιεράρχαι» (photos)

Πρωτομαγιά 2022: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ – Τι ισχύει για Μετρό και Τραμ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:13