search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:52
MENU CLOSE

Η απόρρητη έκθεση για την Greek mafia και ο διαγωνισμός για τις ταυτότητες που… χάθηκε

04.05.2022 06:00
FILAKES_NEW

Πάνε τώρα κάνα-δυο χρόνια που έχει κατατεθεί στη δικαιοσύνη από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μία λεπτομερής έκθεση σε ό,τι αφορά τη δράση της Greek Mafia στην Ελλάδα.

Υπήρχαν πάρα πολλές λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά τη δράση της, τη σχέση της με οικονομικά συμφέροντα, με ορισμένες -κατά τόπους – φορολογικές αρχές, με πρόσωπα «κλειδιά» στους χώρους των φυλακών, που «διευκολύνουν» τα πάρε-δώσε των μαφιόζων εντός και εκτός φυλακής και τίποτα δεν έχει γίνει.

Ωστόσο, δεν έχει υπάρξει καμία πρόοδος, δεν έχουν βασιστεί αστυνομία και δικαιοσύνη πάνω σε μία τόσο σοβαρή έκθεση που έχει όλες τις δράσεις των κυκλωμάτων. Δεν λέω, καλές είναι οι δηλώσεις για την κακοποίηση των ζώων και μπράβο που γίνονται, αλλά μήπως πρέπει η ηγεσία να ασχοληθεί πιο σοβαρά με το οργανωμένο έγκλημα; Όχι μόνο δηλώσεις για ψηφοθηρικούς λόγους μετά από επιτυχίες, η προετοιμασία και ο σχεδιασμός των οποίων μάλιστα, έχει ξεκινήσει πριν απο πολύ καιρό.

-Μιας και βρισκόμαστε πέριξ των αστυνομικών αρχών να σας πούμε αν και πότε θα έχουμε… επίδειξη των νέων αστυνομικών ταυτοτήτων.

-Όχι από πολίτες, αλλά από την ηγεσία υπουργείου και αστυνομίας, αφού περνούν μήνες και ταυτότητες δεν βλέπουμε. Όταν έγινε ο διαγωνισμός, πολύ χάρηκαν -κάποιοι δε, καταχάρηκαν- αλλά έκδοση ταυτοτήτων δεν βλέπουμε. Μου λένε, αρχές του ’23 και βλέπουμε…

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές τον Οκτώβριο

Από τον Κοκό, ολοταχώς στο… «τι Πλαστήρας, τι Παπάγος»!

Ποιοι είναι οι υπουργοί που πρέπει να πάνε «διακοπές»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:52