search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:39
MENU CLOSE

Κτηνωδία στην Ηλεία: Σκότωσε με χορτοκοπτικό 9 κουτάβια (σκληρές εικόνες/video)

05.05.2022 10:41
skylos-koutavi

Μετά την υπόθεση της Αιδηψού με τον βασανισμό της γάτας, ακόμα ένα σοκαριστικό και αποτρόπαιο περιστατικό κακοποίησης ζώων σημειώθηκε στην Ηλεία, προκαλώντας σάλο στα social media.

Συγκεκριμένα, μέσα από τη σελίδα των εθελοντών Αδέσποτες Ψυχές Αμαλιάδας – Φιλοζωική Ένωση Αμαλιάδας έγινε γνωστό, πως κάτοικος Καβασίλων, σκότωσε με χορτοκοπτικό μηχάνημα, εννέα κουτάβια.

Σύμφωνα με την ίδια δημοσίευση, η φρικτή πράξη έχει καταγγελθεί στην αστυνομία και έχει σχηματιστεί δικογραφία.

«Κάτοικος Καβασίλων, Ηλείας σκότωσε με το χορτοκοπτικό του 9 κουτάβια!!!!! .ο άνθρωπος που τον είδε πήγε για μήνυση..! Το χειρότερο είναι ότι ενώ ο ίδιος ομολόγησε ότι το έκανε (τάχα) κατά λάθος , ο αστυνομικός αποτρέπει τον μάρτυρα να κάνει μήνυση γιατί θα μπλέξει… Ενώ είναι αυτεπάγγελτο..

Σύνηθες και εγκληματικό φαινόμενο να αποτρέπουν τους ανθρώπους απ’ το να κάνουν καταγγελία σε εγκλήματα…

Φτάνει πια. Κάντε τη δουλειά σας… ο εισαγγελέας αποφασίζει ποιος είναι ένοχος όχι η αστυνομία. Ελπίζω η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της αυτή τη φορά και η δικαιοσύνη επίσης. Τέρατα δεν έχετε τελειωμό!!!!!!! Θα ρθει η ώρα σας.. ο θεός βλέπει», αναφέρει η ανάρτηση για τα νεκρά κουταβάκια, ενώ στο ποστ υπάρχουν και πολύ σκληρές φωτογραφίες και βίντεο από τα ζώα.

Σύμφωνα με το patrisnews, ο άνδρας που φέρεται να σκότωσε τα άτυχα ζώα, παραδέχθηκε το γεγονός στην αστυνομία, υποστηρίζοντας πως ήταν ατύχημα.

Στα κοινωνικά δίκτυα έχει ξεσηκωθεί ένα μεγάλο κύμα αντιδράσεων, με πολλούς χρήστες να τονίζουν πως, ένας άνθρωπος που σήμερα μπορεί να σκοτώσει εννιά κουτάβια με ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, αύριο είναι βέβαιο πως είναι ικανός να βλάψει τον οποιονδήποτε.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν τσακώθηκε ποτέ το ζευγάρι στο γραφείο μου», λέει ο πρώην δικηγόρος της (video)

Κρήτη: Αρχίζουν τα έργα ηλεκτροδότησης της Σπιναλόγκα

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρό 12χρονο κορίτσι – Είχε βρεθεί σε κωματώδη κατάσταση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:37