search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:14
MENU CLOSE

Στις 19:00 οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη για το ρεύμα

05.05.2022 10:33
MITSOTAKIS-DIAGGELMA-234-NEW

Το απόγευμα της Πέμπτης θα γίνουν τελικά οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τα μέτρα ενίσχυσης των πολιτών, με φόντο την ακραία αύξηση τιμών στην ενέργεια.

Αύριο Παρασκευή, στις 8.30 στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, θα γίνει εξειδίκευση των μέτρων από τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον Γενικό Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Θάνο Πετραλιά και τη Γενική Γραμματέα Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου.

Την παρουσίαση θα συντονίσει η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Τρέχουν να προλάβουν την οργή

Η αιφνιδιαστική κίνηση του πρωθυπουργού να ανακοινώσει σήμερα το πακέτο μέτρων  για την αντιμετώπιση της ακρίβειας στην ενέργεια σχετίζεται άμεσα -υποστηρίζουν πολλοί- με την εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία αλλά και με το γεγονός ότι η κυβέρνηση «ροκάνισε» τον χρόνο περιμένοντας τις παρεμβάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στις αλλεπάλληλες συσκέψεις που έγιναν τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη εξέφρασαν την άποψη ότι ο πρωθυπουργός θα πρέπει εδώ και τώρα να ανακοινώσει τα μέτρα και να μην περιμένει την επιστροφή του από την Αμερική όπως αρχικά είχε αποφασιστεί.

Διαβάστε επίσης:

Ενεργειακή ακρίβεια: Γιατί η κυβέρνηση αποφάσισε να ανακοινώσει σήμερα όλα τα μέτρα – Το παρασκήνιο

Βενζίνη: Νέο «άλμα» της τιμής – Στα 2,12 η αμόλυβδη στην Ελλάδα

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρό 12χρονο κορίτσι – Είχε βρεθεί σε κωματώδη κατάσταση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:14