search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 23:44
MENU CLOSE

Αιδηψός: Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο 30χρονος που κακοποίησε τη γάτα – Στις 16/5 η δίκη

06.05.2022 16:59
gata_aidipsos_new

Στις 16 Μαΐου θα εκδικαστεί η υπόθεση της κακοποίησης γάτας στην Αιδηψό από έναν 30χρονο, καθώς το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής που κατέθεσε ο κατηγορούμενος.

Κατά τη σημερινή διαδικασία, ο κατηγορούμενος δεν έδωσε το παρών στο δικαστήριο Χαλκίδας, ενώ ο δικηγόρος του εμφανίστηκε με ένα χαρτί γιατρού, το οποίο όμως δεν δικαιολογούσε την απουσία του.

Σύμφωνα με το eviathema, ο 30χρονος παρουσίασε έγγραφο του νοσοκομείου ΚΑΤ, σύμφωνα με το οποίο υπέστη έγκαυμα στον αριστερό μηρό και του χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια επτά ημερών, ενώ ο δικηγόρος του είπε ότι επιθυμεί να βρίσκεται στο δικαστήριο.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να απορριφθεί το αίτημά του, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα υγείας που εμπόδιζε την παράσταση του στη δίκη.

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 16 Μαΐου και επέβαλλε πρόστιμο 200 ευρώ στους δύο μάρτυρες υπεράσπισης, που επίσης δεν εμφανίστηκαν.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: 5.130 νέα κρούσματα – 33 νεκροί, 211 διασωληνωμένοι

Άγριο έγκλημα «πίσω» από το απανθρακωμένο πτώμα στα Χανιά

Θάνατος 3χρονης στη Θεσσαλονίκη: Συνάντηση με τους γονείς του κοριτσιού θα έχει ο Πλεύρης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 23:42