search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 14:18
MENU CLOSE

Τσίπρας για μέτρα Μητσοτάκη: Το μέγεθος της πολιτικής απάτης θα αποκαλυφθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς

06.05.2022 13:48
TSIPRAS6522

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, κατηγορώντας τον για «πολιτική απάτη», μετά τις εξαγγελίες και την εξειδίκευση των μέτρων της κυβέρνησης για τους λογαριασμούς ρεύματος.

Σε tweet του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε τη χθεσινή εμφάνιση του πρωθυπουργού, τονίζοντας πως εμφανίστηκε «θυμωμένος με τις αδικίες που ο ίδιος δημιούργησε».

«Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε χθες πολύ θυμωμένος με τις αδικίες που ο ίδιος δημιούργησε. Αποφάσισε ξαφνικά να πολεμήσει την ακρίβεια που δήθεν έφερε ο πόλεμος. Αλλά προσδιόρισε την έναρξή της από αρχές Δεκέμβρη, δηλαδή τρεις μήνες πριν ο πόλεμος ξεκινήσει. Ομολογεί από μόνος του» σχολίασε αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε χθες 600€ αναδρομικά σε κάθε καταναλωτή. Μόνο που σήμερα κοστολογεί το μέτρο στα 280 εκ. ευρώ για 4,2 εκ. καταναλωτές. Όποιος κάνει τη διαίρεση καταλαβαίνει το μέγεθος της πολιτικής απάτης που θα αποκαλυφθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς», πρόσθεσε σε δευτερη ανάρτηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο της Κυριακής – Τα δύο υποψήφια ονόματα για το κόμμα (Photo)

Πορτοσάλτε: Μαζί τα καταναλώσαμε τα 43 δισ. – Η Ελλάδα είναι κομμουνιστική χώρα με δεξιά τσέπη (video)

Συνέδριο ΝΔ: Ξεκινάει στην σκιά των εξαγγελιών του πρωθυπουργού – Τι θα πει ο Μητσοτάκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 14:18