search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 04:47
MENU CLOSE

Δέσποινα Βανδή: «Ούτε στον πρώτο γάμο μου, ούτε τώρα έχω ανάγκη να προκαλέσω τα media» (Video)

07.05.2022 14:39
despoina-vandi_new

Για την πρεμιέρα της με τον Λευτέρη Πανταζή στη Θεσσαλονίκη, τα γυρίσματα του chart show αλλά και για τις φήμες που τη θέλουν να ανεβαίνει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας μίλησε η Δέσποινα Βανδή.

«Νιώθω πολύ όμορφα που είμαι στη Θεσσαλονίκη. Έρχομαι σε πολύ όμορφη περίοδο. Μακάρι να είχα παραπάνω μέρες και να καθόμουν. Δεν κοιμάμαι πολύ το τελευταίο διάστημα λόγω του Chart Show και των ζωντανών εμφανίσεων, αλλά δεν πειράζει», είπε η Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ρωτήθηκε και για τις φήμες που τη θέλουν να ανεβαίνει προσεχώς τα σκαλιά της εκκλησίας πλάι στον σύντροφο της, Βασίλη Μπισμπίκη. Η Δέσποινα Βανδή αποκρίθηκε με χαμόγελο «άλλη ερώτηση».

«Δεν έχω ανάγκη να παντρευτώ, ούτε και στο παρελθόν είχα αλλά ούτε και τώρα να το κάνω για να προκαλέσω. Όχι. Δεν αισθάνομαι κάτι τέτοιο. Είμαι πάρα πολύ καλά και αυτό είναι που με νοιάζει αυτή τη στιγμή. Ότι δηλαδή είμαι ευτυχισμένη. Αυτό», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι η κόρη της, Μελίνα, αποφάσισε να σπουδάσει στο εξωτερικό, η ίδια είπε ότι «Χάρηκα όταν η Μελίνα αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο και να κυνηγήσει τα όνειρά της. Το παιδί μου έχει μια φωνή μέσα της που κάτι της λέει και είναι σημαντικό. Αρχίζει το ταξίδι της ζωής της. Εύχομαι να της έχω δώσει τα εφόδια που χρειάζεται. Θέλω να είναι ευτυχισμένοι άνθρωποι και τα δύο μου παιδιά. Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, θα πηγαινοέρχομαι στο Λονδίνο».

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2022: Χτύπησε ρεύμα την τραγουδίστρια της Σουηδίας πάνω στη σκηνή (Video)

Κατερίνα Παναγοπούλου: Η σκωπτική ανάρτηση για τη διάρρηξη του αυτοκινήτου της

Κωνσταντίνα: Παραμένει με αιχμές στο σχήμα με τη Σαμπρίνα – «Είναι θέμα αισθητικής» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58