search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 05:25
MENU CLOSE

Δίκη Αναγνωστόπουλου: Έφτασε η ώρα της απολογίας ένα χρόνο μετά το έγκλημα

11.05.2022 07:12
anagnostopoulos144

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά τις 10:00 σήμερα θα βρεθεί απέναντι από τους δικαστές και τους ενόρκους του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαϊν Κράουτς, ακριβώς πριν από ένα χρόνο το ξημέρωμα της 11ης Μαΐου 2021, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Το πρωί της 11ης Μαΐου 2021 η είδηση της δολοφονίας της νεαρής μητέρας στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά σόκαρε τη χώρα. 37 ημέρες αργότερα στην ασφάλεια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε ότι εκείνος βρισκόταν πίσω από τη δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαϊν. Μέχρι και σήμερα ισχυρίζεται ότι δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία…

Σήμερα στην απολογία του ενώπιον του Δικαστηρίου πάντως ο κατηγορούμενος, ανεξάρτητα από τη περιγραφή που θα δώσει για τη στιγμή του εγκλήματος, αναμένεται να υποστηρίξει πως η δολοφονία της Καρολαϊν δεν ήταν προσχεδιασμένη και πως όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχικής ορμής. 

Άλλωστε, ήδη από την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας ο κατηγορούμενος είχα δηλώσει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου «δεν είχα σκοπό να βλάψω τη σύζυγο μου, την αγαπούσα και την αγαπάω όσο τίποτα άλλο, αυτό δεν αλλάζει από την μέρα που την γνώρισα». 

Χθες, ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις ενώ θα αναγνωστούν και τα έγγραφα της δικογραφίας. 

Η επόμενη, μετά τη σημερινή, συνεδρίαση του Δικαστηρίου έχει οριστεί για τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 όταν και θα αγορεύσει η εισαγγελέας και ενδεχομένως θα εκδοθεί η απόφαση δικαστών και ενόρκων για τον κατηγορούμενο.

Διαβάστε επίσης

Καιρός: Αίθριος και την Τετάρτη με τοπικές νεφώσεις – Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες

Μονεμβασιά: Εικόνες ντοκουμέντο από τη διπλή δολοφονία (Video)

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Το βίαιο παρελθόν του 55χρονου – Είχε αποπειραθεί δύο φορές να πνίξει την πρώην σύντροφό του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07