search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:52
MENU CLOSE

Παλαιό Φάληρο: Μαχαίρωσε τη μητέρα του 2 φορές στην καρδιά, έκοψε τις φλέβες του και έβαλε φωτιά στο σπίτι

14.05.2022 13:25
palaio Faliro_fwtia

Με δύο μαχαιριές στην καρδιά σκότωσε τη μητέρα του ο 48χρονος, που απεγκλωβίστηκε τα ξημερώματα από το φλεγόμενο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο 48χρονος που κρατείται ως ύποπτος στη συνέχεια έβαλε φωτιά σε δύο διαφορετικά σημεία στο σπίτι και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, κόβοντας τις φλέβες του.

Η 78χρονη εντοπίστηκε νεκρή από τους πυροσβέστες μέσα στο φλεγόμενο σπίτι με δύο μαχαιριές. Οι αστυνομικοί βρήκαν στη βεράντα έναν σουγιά ο οποίος εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν συνδέεται με το έγκλημα.

Ένοικοι παρακείμενων κατοικιών κατέθεσαν πως τα ξημερώματα άκουσαν φωνές και καβγά και στη συνέχεια την άτυχη 78χρονη να καλεί σε βοήθεια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 48χρονος, ο οποίος εργάζεται ως μαρμαράς φτιάχνοντας τάφους στη Νέα Σμύρνη, δεν φαίνεται να έχει ιστορικό νοσηλειών. Ωστόσο αναμένεται να εκτιμηθεί ψυχιατρικά.

Διαβάστε επίσης:

Άγριο φονικό στη Χίο: 25χρονος σκότωσε πατέρα δύο παιδιών γιατί νόμιζε ότι παρενοχλεί την κοπέλα του

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ανασύρθηκε ηλικιωμένος από τη θαλάσσια περιοχή Νέας Παραλίας

«Φως στο Τούνελ»: Εξοργιστικό βίντεο από επίθεση στο σπίτι του Θύμιου Μπουγά (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:52