search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:15
MENU CLOSE

Τσίπρας: Χαλαρή συνάντηση με δημοσιογράφους για ποτό και μεζέδες λίγο πριν την κάλπη (Photo)

14.05.2022 17:51
Tsipras_new

Συνάντηση για χαλαρή συζήτηση και μεζέδες με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους στο ρεπορτάζ της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας, στο παρά ένα της διαδικασίας για την εκλογή Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής αύριο Κυριακή.

Το χαλαρό …meet point ήταν λίγα τετράγωνα πάνω από τα γραφεία της Κουμουνδούρου, στην αυλή γνωστού μεζεδοπωλείου στου Ψυρρή. Εκτός από μπύρες, ούζα, τσίπουρα, κρασιά και μεζέδες το μενού είχε κουβέντα σε χαλαρή διάθεση για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, αλλά και την αυριανή εσωκομματική διαδικασία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο κλείσιμο αυτής της μεγάλης καμπάνιας όπου σε σύντομο χρόνο επισκέφθηκε μεγάλες πόλεις της χώρας κάνοντας «δημοσκόπηση του δρόμου» όπως ανέφερε πολλές φορές στις συνεντεύξεις τους τις τελευταίες μέρες, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την συμμετοχή και συνολικά την έκβαση αυτής της πρωτόγνωρης για το κόμμα του διαδικασίας.

Διαβάστε επίσης:

Φινλανδία: Η Ρωσία σταμάτησε να παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα στη χώρα

Ρωσία: Η Μόσχα θα απαντήσει αν το NATO μεταφέρει πυρηνικές δυνάμεις πιο κοντά στα σύνορα της

Ταμείο Ανάκαμψης: Πώς θα γίνει η διασύνδεση ταμειακών μηχανών – POS με την εφορία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10