search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:56
MENU CLOSE

Μπαρτσελόνα: Θλίψη για τον θάνατο σε τροχαίο 27χρονου πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας

15.05.2022 13:19
Barcelona_new

Θρήνος στη Μπαρτσελόνα. Σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αργεντινή ο Μάξι Ρολόν και ο αδελφός του, Άριελ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητό τους έπεσε πάνω σε δέντρο.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην πατρίδα του, ο Μάξι μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του Άριελ ταξίδευαν στο πατρικό τους στην Κασίλντα της επαρχίας Σάντα Φε, το πρωί του Σαββάτου, όταν το αυτοκίνητό τους έφυγε από το δρόμο για άγνωστους ακόμα λόγους.

Μάξι Ρολόν- ποδοσφαιριστής

Και οι δύο έχασαν τη ζωή τους από τα τραύματα της σύγκρουσης, με την Μπαρτσελόνα να κάνει σχετική ανάρτηση στα social media, εκφράζοντας τη θλίψη της για το γεγονός.

Ο 27χρονος Αργεντινός είχε αγωνιστεί για μία εξαετία στις ακαδημίες και τη δεύτερη ομάδα των Καταλανών, πριν επιστρέψει στη Λατινική Αμερική, ενώ έχει και έναν δίδυμο αδερφό που είναι επίσης ποδοσφαιριστής, έχοντας περάσει από τις Βελέζ και Άρσεναλ Σαραντί.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision: Η ιταλική αστυνομία απέτρεψε ηλεκτρονικές επιθέσεις φιλορώσων χάκερ κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού (Video)

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πύραυλος έπληξε στρατιωτική υποδομή στην Περιφέρεια της Λβιβ

«Τέλος εποχής»: Μετά από δεκαετίες ουδετερότητας, Σουηδία και Φινλανδία ένα βήμα πριν από την ένταξη στο ΝΑΤΟ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01