search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:55
MENU CLOSE

Κάτω Πατήσια: Συγκλονίζει φίλος του 14χρονου – «Αν πάθω κάτι τι θα κάνετε;» του είχε πει

17.05.2022 21:15
sxoleio_new

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την αυτοκτονία του 14χρονου στα Κάτω Πατήσια, καθώς ένας φίλος του αποκαλύπτει πως πριν από λίγους μήνες του είχε κάνει κάποιες ερωτήσεις.

Ο φίλος του 14χρονου ανέφερε πως ότι πριν από μερικούς μήνες, αν και το αγόρι φαινόταν γενικά χαρούμενο, του είχε κάνει κάποιες ερωτήσεις, όπως τι θα κάνει, αν ο ίδιος φύγει από τη ζωή.

«Με είχε ρωτήσει “αν θα πάθω κάτι τι θα κάνετε” και του είπα μην σκέφτεσαι χαζομάρες» ανέφερε. «Εγώ ανησύχησα τότε του είπα να κόψει τις χαζομάρες» συμπλήρωσε.

Συγκλονίζει η θεία του 14χρονου

«Μακάρι να σωθούν άλλα παιδιά, το δικό μας έφυγε. Μακάρι να σωθούν άλλα παιδιά» είναι τα λόγια της θείας του 14χρονου. «Ήταν ένα παιδί γεμάτο ζωή, γεμάτο χαρά. Ήταν αθλητής, έκανε πάλη, όλα καλά. Ήσυχο παιδί, πανέξυπνο παιδί, γελαστό παιδί, όλα καλά» συμπληρώνει.

Ο 14χρονος που ήταν και αθλητής πάλης, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των συμμαθητών του ζούσε έναν εφιάλτη από ομάδα ανήλικων που τον κακοποιούσε και τον είχε απειλήσει ακόμα και με μαχαίρι.

«Ήταν καλό παιδί, δεχόταν bullying στο σχολείο. Του πέταγαν μανταρίνια και νερά. Τον έφτυναν. Τον χτυπούσαν. Οι καθηγητές δεν έκαναν τίποτα που τον έβλεπαν». «Ήταν λίγο ευαίσθητος. Έκλαιγε γενικά». «Του έκαναν bullying. Είχε τα προβλήματά του με την οικογένειά του». Αυτές είναι μερικές από τις μαρτυρίες των συμμαθητών του.

Ο 14χρονος φοβόταν να εκμυστηρευτεί τα όσα βίωνε στους συγγενείς του. Κάνεις από την οικογένεια του δεν γνώριζε ότι βίωνε μια καθημερινή κόλαση.

Διαβάστε επίσης

Απρόσμενη εξέλιξη στη δίκη Καττή: Ξεκινάει από την αρχή – Έπαυσαν την πρόεδρο της έδρας

Μπακογιάννης: Δηλώνει περήφανος για την ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο – Τι έγραψε στα social media

Ψυχική ισορροπία και ευημερία: Ο εύκολος τρόπος να τις κατακτήσουμε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43